Przyznam, że jestem rozczarowana takim przebiegiem sprawy, tyle osób zrezygnowało, a jeszcze kilka dni temu byli pewni na 100%, że pojadą![]()
Przyznam, że jestem rozczarowana takim przebiegiem sprawy, tyle osób zrezygnowało, a jeszcze kilka dni temu byli pewni na 100%, że pojadą![]()
Uwiez mi ze ja tezNapisał ASIUNIA
![]()
A ja tam wcale nie jestem zdziwiony. Wiedziałem ze jak tylko fred ogłosi termin wpłacania zaliczek to sie wszystko posypie bo trzeba bedzie się zdecydować lub nie i zaczna sie tłumaczenia ze to i tamto.Z drugiej strony czasy mamy takie jakie sa i niestety praca wielu ludziom wiąże ręce i poprostu trzeba isc do pracy i koniec. Inna sprawa to też koszty bo jak dla mnie ,to uwazam że 600 zł od osoby +dojazd gdzies tam z centrum polski lub nawet dalej + 6 dni urlopu to naprawde zbyt wiele,i tutaj trzeba zrozumieć te osoby. Ja osobiście z racji tego że równiez pracuję w ostatnie dni roku pisałbym się na na imprezkę w dniu sylwestra i ewentualnie nowy rok.Czasu jest dużo i napewno sie cos znajdzie tak zeby we wspólnym gronie poimprezować,nie koniecznie na jakims balu. mysle ze uda sie skrzyknąć grupe ludzi którzy pojadą w jakies fajne miejsce pobalują choćby w pokojach hotelowych i tyle. Takie imprezki sa najlepsze. Ja uwazam że sylwka 6dniowego z balem itd nie uda się zorganizować.Odnosnie tego miejsca w mojej miejscowosci włascicielka jeszcze nie wie czy jakis bal sie odbędzie a pokoje są wolne jak narazie. Co do ceny to sie nie dogadałem bo nie wiem ile osób by było.kurde rozpisałem się zabardzo. siema tam wszystkim.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Dokładnie :| jak przyszło do płacenia to kicha![]()
ja chcee pisze sie dwiema rekami pozdrawiam wszystkich![]()
:shock: Moi drodzy, wiecie co, jak czytam komentarze w stylu "wiedzialem, ze tak bedzie", "jak przyszlo do placenia" to mnie szlag jasny trafia i koniec.
Asiunia, jak jestes taka dziana, to wez mi zasponsoruj, co? Dla mnie 600 stow plus 200 dojazd przy 3 osobach daje juz dobrze ponad tysiak. Za ile? Za 3 czy 4 dni? To wybacz, ale wlasnie zabukowalem pokoje na 10 dni za taka mniej wiecej kwote, wraz z kuligiem i piedolami, 5 km od zakopanego. W warunkach dobrych, ktore znam. Wiec prosze, zebys powstrzymywala sie wraz z kolega t.Magiera od tego rodzaju komentarzy, jesli nie wiesz, kto i dlaczego odpada. oki?
NA zlot zadne z was sie nie palilo, a i wowczas tez kupa luda odpadla. Jakos wtedy nic nie mowiliscie... Sorry, ale lekko mnie to w koncu zdraznilo. Nie wytrzymalem i napisalem.
Mojego posta nie skomentowal nikt wiec rozumiem ze nie jestescie zaintersowani wiec powiem wlascicielce ze nic z tego... pozdrawiam i podpisuje sie pod slowami adasco
http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/GTV/32838
Alfy się psują... a niby z kobietami to nie ma problemów??????
House
ja dalej jestem zainteresowany sylwestrem mimo wszystko
Nie wiem czy wam chodzi o pobyt w górach ( narty , kuligi , spacery itp) czy o samą zabawę sylwestrową?
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Nie wiem jak inni, ale ja mam nadzieję, że będą i narty i kulig no i zabawa sylwestrowaNapisał 75andrew155
DD