narazie jestem chory i nie wiem czy się wyleczę do weekendu. czekam na konkrety i mam nadzieję że sie zjawię
narazie jestem chory i nie wiem czy się wyleczę do weekendu. czekam na konkrety i mam nadzieję że sie zjawię
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
Niestety ja w tym tygodniu odpadam. W Belli doszła turbina do wymiany także jutro będę musiał ją zabrać i wysłać do regeneracji. Mam nadzieję, że niczym mnie już nie zaskoczy.
Uuu nieciekawieOby już nic więcej nie padło.
Jeśli chodzi o spocik to odzew jest słaby więc myślę że lepiej jak zaczekamy do jakiegoś pierwszego w miare ciepłego weekendu, będzie więcej chętnych i przyjemniejsza aura niż teraz![]()
zdecydowanie poczekajmy na jakiś cieplejszy weekend...![]()
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS
Mechanik stwierdził, że turbina zaczyna przepuszczać także wolę dmuchać na zimne. Mam nadzieję, że jak zrobi się cieplej to spotkamy się w jakimś większym gronie.
tez jestem za cieplem poza tym chory i remont w domu
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
Odbiegnę trochę od tematu. Potrzebuje namierzyć speca od klimy. Słyszałem, że jest gdzieś w cieplicach ale za cholerę nie mogę go namierzyć. Chcę zrobić lub wymienić klimę w e34 mojej matuli i jest problem.
moze na gorzelni? podjedz i sie zapytaj. zgubilem wizytowke tam
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
Bella zrobiona. Dwa tyg bez auta masakra. Także jestem gotowy na jakiś spocik, tylko nie w tym tyg bo niestety jutro wyjeżdżam.
cos dzisiaj sie dzieje????pod matexem??
Prędkość jeszcze nikogo nie zabiła. To nagłe jej wytracenie jest niebezpieczne.