cześć,
widzę znowu wysyp zamówień, wiosna idzie i wszystko ożywa
wybaczcie ale jestem teraz na etapie przeprowadzki, wszystko mam popakowane w kartonach w domu (a raczej to jeszcze póki co budowa), który jak najszybciej staramy się doprowadzić do stanu aby można było się wprowadzić, no i stąd brak czasu na siedzenie przy kompie i wysyłanie wiadomości, jeszcze około tygodnia tak stan rzeczy potrwa, wszystkie graty z mieszkania popakowane stoją na budowie, my mieszkamy tymczasowo u staruszków, ponieważ mieszkanie musieliśmy opuścić bo była okazja je wynająć i jest jeden wielki budrelllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeszcze chwila cierpliwości i znowu będzie wszystko na bieżąco!
zabieram się za odpisywanie, od najstarszych wiadomości do tych najświeższych,
pozdrawiam,
wiertło
- - - Updated - - -
aaaaaaaaaaaaa i skrzynka już jest opróżniona jak by co, a więc można pisać PW
- - - Updated - - -
wiadomość poszła na PW, ktoś kopertę widocznie sobie przygarnął, zdarza się, na około 50 listów 1 nie dochodzi, taki mi średnio wychodzi, wysyłam zawsze listem/priorytetem, poleconym nie, bo to się wiąże ze stratą czasu na poczcie...
proszę o łączny koszt i dane do przelewu na PM
pozdro
Ps. AR 159 mam od 4 dni))))
Czy jest możliwość wykonania logo o średnicy 56 mm ?
Ten emblemat jest podobny do tego?? http://moto.allegro.pl/show_item.php...cf77d00be2ff62
podobny może i tak, ale na fabryczny emblemat go nie nalepi się, jest za gruby, przez co nie uformuje się go i będzie odstawał, nadaje się tylko na powierzchnie płaskie, moje mają grubość 53 mikrony