Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 66

Temat: Alfa Romeo 8C Competizione w salonie Dukiewicz Styl Auto

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    159SW 2009 2.0 JTDM

Domyślnie

Mam nadz. że dam rade jak by co to gdzie się spotykamy :?:
    Pozdrawiam
    Michał (p.maiki)
    Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014

Baśka13
    Gość

Domyślnie

Czekamy na relacje aż mnie w dołku ściska z zazdrości że nie mieszkam w Warszawie nie mogę zobaczyć na żywo!

Użytkownik Znawca Avatar rafter
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    BMW 540i xDrive G30

Domyślnie

Cytat Napisał doldi
    Witajcie koledzy dziś byłem na jubilerskiej i Pan od alfy powiedział iż impreza zaczyna się o 18 i ma być to otwarte i miło by było byśmy podjechali kilkoma alfami wiem że swoją obecność potwierdził nie jaki Pan Ryszard Rynkowski wielbiciel i posiadacz kilku ALF JA BĘDĘ OKOŁO 17.30 I ZOBACZYMY OGLĄDAŁEM MITO ŁADNIUŚKA
    Z moich informacji wynika że od 12 do 17 można swobodnie oglądać 8C a od 18 zaczyna się impreza zamknięta na imienne zaproszenia.Pzdr

Użytkownik Pirat drogowy Avatar adk
    Mieszka w
    ok. Mińsk Mazowiecki
    Auto
    145 2.0 T.S. QV-style

Domyślnie

Witam, właśnie za chwilę wybieram sie tam i zobaczymy, co zobaczę

A uda się wogóle chociaż trochę zdjęć zrobić :?:

PabloGarage Group
    www.pablogarage.pl
    Mechanika / Renowacja powłoki lakierniczej / Flokowanie
    facebook.com/flokujemy

kinga147
    Gość

Domyślnie

Ja postanowiłam jeszcze raz obejrzeć to auto.
    Tym razem wzięłam aparat

"Mamo kupisz taki?"

Chyba właścicielka bardzo kocha swoją Spiderke

ViP Pirat drogowy Avatar doldi
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    156 SW 2000 rok pjemnosć 2000l

Domyślnie

Byłem dziś na prezentacji Tej zjawiskowej maszyny, kliknę szczerze- żuciła mnie na kolana. Gratulacje dla Państwa Dukiewicz za zorganizowanie pokazu i zaproszenie tak wspaniałych gości: Państwo Królikowscy, Pan Ryszard Rynkowski, Pan Włodzimierz Zientarski. Gorące podziękowania dla organizatorów.
    Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...

ViP Znawca Avatar Rigidigi
    Mieszka w
    SB oraz WX..Y
    Auto
    166 Q2 2.5 V6, była 145 1.6TS, była 147 1.6TS

Domyślnie

Cytat Napisał rafter
    Z moich informacji wynika że od 12 do 17 można swobodnie oglądać 8C a od 18 zaczyna się impreza zamknięta na imienne zaproszenia.
    Nie miałeś racji.
    Impreza od 18 była otwarta.
    I wcale jakies tłumy nie przyszły.

Zientarski spóźnił się pół godziny przez co cała prezentacja się znacząco opóźniła.
    Ale później już mówił tylko takei słowa, które Alfiści chcieli słyszeć. Czyli, że Alfa jest naj, naj i jeszcze raz naj. Do tego skrytykował wybór Seata jako auta roku i ogólnie robił pod publiczkę. Ale w sumie w porzo.

8C jest zjawiskowa z zewnątrz. Troche gorzej, gdy się wsiądzie do środka.. Niby fajne fotele, wnętrze ciekawe, ale jak się popatrzy na szczegóły to można wylookać takie ciekawostki jak guziczki do otwierania szyb prosto ze 147..
    Auto jest bardzo duże. Na zdjęciach wygląda na takie w sam raz, ale w rzeczywistości to kawał samochodu.

Co do Mito, to wygląda lepiej na żywo niz na zdjęciach. Nawet te przednie światła zaczynaja sie podobać. Choć kolor czerwieni nie za bardzo mi sie podobał. Wygląda na taki lekko wypłowiały.
    Wnętrze bardzo fajne. Szczególnie zegary moim zdaniem sa naprawdę ładne. Materiały użyte do wykończenia są dobrej jakości. Szkoda, że konsola środkowa nie jest zwrócona w stronę kierowcy jak to do tej pory w AR bywało. Ogólnie pozycja za kierownicą jest bardzo dobra i fajnie się w tym autku siedziało.

W sumie przyjemny wieczorek zorganizowali. Soczki, swiatła, ładne kobiety i najważniejsze piękne samochody. :mrgreen:

Przemek_Docent
    Gość

Domyślnie

Ikona... Relikwia... Zjawiskowa... Nie znajduję słów... No orgazmiczna.
    Byłem na oficjalnej imprezie oo około 18.30, widziałem, wsiadałem, fotografowałem, słuchałem W.Zientarskiego, było ekstra. Naprawdę.
    A wiecie co było najfajniejsze? :-) Że wróciłem tam o 20.30 z kolegą z forum o nicku "Piciu" (odbierałem go o 20.00 z lotniska i bardzo chciałem, żeby zobaczył 8C), nie było już nikogo, tylko obsługa zaczynała sprzątać salon...
    I wiecie co? Wpuścili nas do środka i ponad pół godziny mieliśmy JĄ tylko dla siebie!!!
    Wsiadaliśmy, fotografowaliśmy... Rewelacja. Super wieczór.

Użytkownik Znawca Avatar rafter
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    BMW 540i xDrive G30

Domyślnie

Tak Rigobert właśnie dlatego że tłumy nie przyszły pozostawiono otwarte drzwi . Dodam jeszcze że w charakterze Vip-ów Alfistów wystąpili panowie Rynkowski i Królikowski.A 8C cóż piękno w czystej postaci i ta głęboka czerwień stworzona specjalnie dla tego modelu.Egzemplarz który oglądaliśmy był chyba jednak przedprodukcyjny ,na tabliczce znamionowej widniał numer 001,autu brakowało łopatek przy kierownicy i dżwiek silnika był jakiś inny niż w egzemplarzach które można było podziwiać w TV czy na YTube.

Przemek_Docent
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał rafter
    (...) Egzemplarz który oglądaliśmy był chyba jednak przedprodukcyjny ,na tabliczce znamionowej widniał numer 001,autu brakowało łopatek przy kierownicy i dżwiek silnika był jakiś inny niż w egzemplarzach które można było podziwiać w TV czy na YTube.
    W ogóle miała inną kierę i normalną dźwignię na tunelu, etc...
    Normalna (idiotyczne słowo w przypadku 8C) wygląda tak:

Co z tego... I tak była bossska