Fucel mnie prosił, żebym napisał, że nadal ważą się losy jego przyjazdu. Zamiana w pracy mu nie wyszła, ale najprawdopodobniej zamieni się z kimś innym. Jutro będzie wiedział na 100%.
Fucel mnie prosił, żebym napisał, że nadal ważą się losy jego przyjazdu. Zamiana w pracy mu nie wyszła, ale najprawdopodobniej zamieni się z kimś innym. Jutro będzie wiedział na 100%.
Spoko, radexona wypisujemy, na Fucla czekamy i trzymamy kciukiTak samo za mantisa i semriego...
Kivi89 - daj znać czy będziesz sam czy z dziewczyną.
Już jestem, i z góry mogę ogłosić udaną walkę o możliwość bycia na spocie i przeprosić za zamieszanie mojej osoby. Było ciężko, ponieważ wcześniejsza zamiana była uzgodniona, a na ostatnią chwilę zostałem lekko mówiąc wykiwany, jedynie dzięki Fabianowi - który poświęcił się dla mnie mam możliwość bycia z WamiNatomiast i tak w niedzielę muszę iść do pracy, lecz na nockę co aż tak nie koliduje z wyjazdem, jedynie pizzę zjem w trybie pośpiesznym żeby wyjechać z Torunia chwilę przed 17
![]()
Także śmiało możesz mnie Michał dopisać do listy - nie ma już obaw, że coś mi wyskoczy ! PIONA i Mask - czuj się zagrożony na pudle -
F U C E L NADCHODZI!!!!
PS. Aha, będę z koleżanką lecz ona jeździć gokartami nie chce...![]()
Super, nie ma to jak dobre wiadomości![]()
ekipo z Grudziadza czy godzina 12:20 jest aktualna na parkingu w Mniszku za swiatełkami?
Aktualne
Chyba, że nawali śniegu - wtedy trzeba będzie wyruszyć trochę szybciej.
Jakby co my będziemy ok 13:15 na miejscu spotkania także wyszukujcie zielonego punktu na parkinguPostaram się stanąć trochę dalej od wejścia w nieco luźniejszej części żebyśmy się spokojnie mogli zjechać do kupy
![]()