Co to za grupa rabatowa ?
Co to za grupa rabatowa ?
Ja również chciałem podziękować i pochwalić Detailer Center. Wielka paczka ponad 20kg przyszła już do mnie i kosmetyki czekają na cieplejsze dni![]()
To co Ty tam zamowiles że aż 20 kg?
Kliknij na obrazek w moim podpisie, na ostatnich stronach jest opis i fotki![]()
Bardzo miły zestaw, ale taki rzec - entry level - w sam raz na początek zabawy, potem apetyt rośnie, coraz to lepsze woski i preparaty. Coś jak z kosmetykami u kobiet
Edit: Endurance weeks nie trwa w naszym klimacie, padł po 1,5 tygodnia, opony znów osolone i siwe od brudu. Zaliczyły jedną myjkę, ale przyznaję, że to chya urok Nokianów - urodą boku opony nie grzeszą i łapią brudu ile wlezie...
Panowie niestety nasze zimowe warunki to zabójstwo nawet dla wysokich półek
W poprzednią sobotę nakładałem świeże warstwy na lakier szyby opony po przejechaniu 800 km w Polsce po zaśnieżonych zasolonych polskich drogach auto wyglądało jak solna bryłai wszystkie powłoki dostały po dupie
![]()
Hej,
Oczywiscie dziekuje za przesyłke zakupionych ostatnio kosmetyków w tempie ekspresowym.
Mam jeszcze pytanie, bo gdzieś mi umkneło jakiego kosmetyku użyc do czyszczenia deski rozdzielczej jak i boczków drzwiowych w 156 po lifcie wnętrza gdzie struktura deski jest "cięzka do zwykłych kosmetyków"
Oto ta tajemnicza struktura:
![]()
ja używam przed fl PB NATURAL LOOK