A także "Powered by Lopezius Group ltd."Napisał marcins737
No i mamy kupę kasy.![]()
![]()
![]()
Szkoda że Ty masz więcej. :cry:
Pozdro,![]()
A także "Powered by Lopezius Group ltd."Napisał marcins737
No i mamy kupę kasy.![]()
![]()
![]()
Szkoda że Ty masz więcej. :cry:
Pozdro,![]()
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
Byle by tylko na utrzymanie Alfy starczyło i już będę szczęśliwy, he, he. :wink: :wink: :wink:Napisał marcins737
Bo po co mi więcej kasy ???![]()
![]()
![]()
?
?
?
?
Nooo, chyba że na nowszą Alfę, to wchodzę. 8)))
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
ja pokusilem sie na myjnie poniewaz kupilem dosc mocno zabrudzony samochod. powiem tak: slyszalem mnostwo opini roznych ale jestem zachwycony. panowie zajmowali sie alfka od rana do 16 godz!!! ewekt byl powalajacy - bylo to pranie calego wnetrza lacznie z podlaga i wszystkimi plastikami na koniec nablyszczyli wszystkie el. plastikowe. dodam ze auto po praniu bylo prawie ze suche wiec mozna byla wsiasc i jechac bez problemow, a koszt to 120 zeta ale wymylem jeszcze silnik. i tak wnetrze odrzylo!!! a wczesniej dalem jeszcze do tapicera fotele bo sie ujal material na szwach
A ile cię kosztował tapicer :?: I jak możesz to daj na niego namiary. Też mam problem z przetartymi szwami
kuferek zaklad tapicerski opole ul amarantowa 24 tel. 4557638 wziol 50 zeta od fotela
Wiozłem wczoraj kilka koleżanek na tylniej kanapie :wink: i... napaprały mi jakimiś chrupkami czekoladowymi. Czy ktoś coś doradzi, jak się do tego zabrać? Czy da się to załatwić jakoś na sucho?
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
Kup sobie płyn do prania tapicerki na Shellu, ja nim czyściłem pozostałości po lodach powinien dać radę.
Powiadasz płyn do prania tapicerki. Trochę za chłodno teraz na pranie - gdzie mi to wyschnie ;// Czy sprawdził się komuś jakiś proszek?Napisał Lesio
P.S. Czy lody o których piszesz były również czekoladowe :mrgreen:
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
:mrgreen: Lody były truskawkowe z polewą czekoladową, przecież nie musisz prać wszystkiego wyczyść tylko brudne miejsce.Napisał as
Ja polecam zdjęcie oryginalnej tapicerki i wypranie jej w pralce. Stosowałem tę metodę w poprzednim moim samochodzie - hondzie civic. Roboty baaardzo dużo, trzeba wyciągnąć wszystkie fotele i tapicerkę z nich. 3 piwka, muzyczka i można pracowaćZajęło mi to 3 dni, ale efekt powalający. Wyprane i wypłukane w płynie. Przez tydzień pachniało w samochodzie płynem do płukania. A najważniejsze, że prał się materiał a nie gąbki jak w przypadku karchera. Też zamierzam zrobić to w alfie za tydzień. Wrzucę do działu zrób to sam.
Ostatnio edytowane przez grzelutek ; 06-07-2009 o 21:15