Bardzo dobre podejście Pankuś. Ważne że Tobie się podoba a Ci co sobie alfy kupili z kompleksu do braku bmw niech sie przejmują. Chwali się pomysł, chęci i wykonanie.
Bardzo dobre podejście Pankuś. Ważne że Tobie się podoba a Ci co sobie alfy kupili z kompleksu do braku bmw niech sie przejmują. Chwali się pomysł, chęci i wykonanie.
Nie ma co sie kolego spinac. Tu nie chodzi o to co komu sie podoba. Ja nie twierdze ze to dupniato wyglada bo tak nie jest. Wyglada oki. Sprawa idzie o to ze czasami trzeba sie powstrzymac z pewnymi modyfikacjami zeby nie bylo pipy. Bo wezmy np. Koles w BMW przykleja sobie naklejke na blotniku Design Giugiaro i co? wyglada tez fajnie ale ty go widzisz i co? polewka z goscia a przynajmniej maly komentarzbo to nasza naklejka. Tak jak ringi sa BMW i zaden inny samochod z nimi nie wychodzi. Ale podkreslam jesli sie podoba zakladac. Koncze temat.
To nie rozumiem takich komentarzy, czy to istotne co sobie właściciele bmw będą myśleć? Jeżeli pomysł się sprawdza i jest funkcjonalny to czemu nie. A to czy się komuś podoba czy nie to już kwestia gustu. ;-)
Ostatnio edytowane przez Evo666 ; 26-02-2013 o 22:50
Fakt koszty spore, zredukowanie wydatków było by zdecydowanie na plus
jak dla mnie to jest najfajniejsze rozwiązanie konieczności posiadania światła dziennego (nie jezdząc na mijania) a to ze ring to co lepiej niż jakiś debilny pasek i poza tym masz nadal halogeny czyli wszystko super. Daj linka jakie ringi zastosowałeś.
powiem jeszcze raz według mnie SUPER.
Generalnie sam nie założyłbym takich świateł do auta, ale WIELKI PLUS dla obu Panów za chęć modyfikacji i włożoną pracę.
PS. Pankuś, świetną opcją byłby jakiś DIY z wykonaniem takich świateł dla potomnych.
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
A mi też się podobają i p......lić właścicieli BEEMEKtylko pytanie czy niebiescy nie będą się czepiać? W końcu to halogen i będzie przykuwał ich uwagę bo w dzień na halogenach jeździć nie wolno przy normalnej przejrzystości powietrza. A jak już zatrzymają to mogą sprawdzić homologację na kloszu i dupa.