najlepsze rozwiązanie... mi już skradziono, albo zgubiłem, z naciskiem na to pierwszedrugą, tym razem lewą :/ w ASO zapłaciłem 50 zł do pomalowania
najlepsze rozwiązanie... mi już skradziono, albo zgubiłem, z naciskiem na to pierwszedrugą, tym razem lewą :/ w ASO zapłaciłem 50 zł do pomalowania
chcecie mi powiedzieć, że cena pomiędzy różnymi ASO może być inna ?
jak to to zaslepki nie mają ceny urzędowej ? przedziwne![]()
moje też będą przyklejone. Spryskiwacze reflektorów i tak mam już zaślepione i odłączone, bo mnie wkurzały tym, że tylko brudziły maskę
możecie podrzucić fotkę spodu (mocowania) owej zaślepki ? ostatnio jak myłem zauważyłem że mi się troszke "majta" na boki, nie
chciałbym jej zgubić![]()
BEZ SERCA, BYLI BYŚMY JEDYNIE MASZYNAMI..................
Ja też je chyba odłącze bo są tragiczne :/ O ile w dzień jest spoko bo można wyłączyć światła i spryskać szybę o tyle w nocy nie zawsze jest taka możliwość :/
panowie ponawiam temat- proszę o zdjęcie mocowania zaślepki spryskiwacza gdyż nie chciałbym czegoś uszkodzić przy jej demontażu.
Wrzucę Ci, ale najwczesniej jutro jak się ogarnę na uczelni. Tam nie masz w zasadzie czego uszkadzać. Musisz tylko dobrze ją zamocować, żeby luzu nie dostała i żeby nie spadła
mi chodzi o to jak ją ściągnąć nie uszkadzając jej mocowania. musze ją ściągnąć i poprawić bo się troszke rusza i nie chce jej zgubić gdzies po drodze.