Tragedia w sensie, że bez neonów i podświetlanych spryskiwaczy nie jest komplet?
Czy zawodowo zajmujesz się prorokowaniem? To, że ktoś zamontuje coś to nie znaczy, że z automat zrobi coś innego. Mnie się to wyświetlane logo nie podoba ale rzucać jako argument przeciwko temu, że ktoś zamontuje sobie neony i podświetlane spryskiwacze - mało sensowne. To mniej więcej tak jakbyś napisał komuś kto zmontuje sobie dokładkę przedniego zderzaka, że następny krok to zamontowanie ławki na klapie bagażnika.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
więc idąc tym tropem że niektórych z was, takie logo dyskretne w drzwiach to wieśtuning, to tak samo debilizmem jest np zmienianie zwykłej alfy w "GTA" albo dokładanie progów i wstawianie świateł dziennych jak i debilistyczne wstawianie ich w miejsce migaczy z przodu, lub zmieniane lamp tylnych na ledowe, albo wymiana obszycia mieszka ręcznego z czarnego na czarny z czerwoną nicią... zastanówcie się trochę ... nikt ani słowa nie powiedział o podświetlaniu podwozia neonami bo to już dawno nie jest nawet w wieśtuningu modne .. Tak samo "kocyk" na silnik, wszystkim bez wyjątku się podoba, a przecież np do 147 NIE było czegoś takiego, czyli jak ktoś przerobi i wsadzi, to już Fuuuuj wiocha
u a czemu sie nie da ? b ja chce do 147 i do 156
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Kocyk nadaje się do diesla, a do TSa już trochę by nie pasował.
Jak dla mnie dramat. Coś na kształt ledów w lanosie. Za tą 100 wolałbym filtry wymienic.
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Ja zamontowałem takie podświetlenia jakiś czas temu w swojej Alfie. Wrzuciłem gdzieś filmik na YT i tu na forum.
Nie wydaje mi się, żeby to nie pasowało do Alfy- tym bardziej, że w 156 nie ma podświetlenia drzwi, jak miałem w 147. Płaciłem coś ok 150 czy 200 zł.
Kolory są wyraźne, choć mogłoby być trochę mocniejsze.
Na jasnym elegancko, na ciemniejszym już gorzej. Ale przynajmniej widać czy wdepnę w błoto/kałużę/gówno, wysiadając z auta.
Nie wiem co może ktoś widzieć w tym wieśniackiego.
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była
Brera Tbi 2010 - jest
Najlepsze auto na świecie - służbowe - jest
ej panowie panowie ... jak kurde neony w wieśtuningu nawet nie modne ...
to co ja mam zrobić z cala elektryka którą sobie już przygotowałem ...
a mi się to podoba i tyle - fajny bajer, a to że ktoś na 156 przyoszczędził i nie pomyślał o kupowdepach w drzwiach - to już nie moja wina.
Rozumie - że w pierwszej wersji tego nie było, ale kurde dlaczego w FL nie dołożyli tego ?
Chyba za bardzo skupili się na przodzie .. zamiast unowocześnić to auto.
147 powodów do zadowolenia