Przelew dokonany.
Przelew dokonany.
ja chętny proszę o PW
edit:
przelew zrobiony
Ostatnio edytowane przez Edivip ; 01-03-2013 o 21:36
Wpłacam, nawet dziś
Ja jestem chętny, ale nie dostałem PW![]()
Naprawa fiat, alfa romeo http://www.autokielak.pl/
Proszę o dane na pw
W związku z tym, że ubiegłego lata dwa tygodnie spędziłem na zwiedzaniu z rodziną świętokrzyskiego, kilka refleksji, które może przydadzą się ewentualnym "zlotowcom".
Chęciny - jedynie widoki i mury; brak pomysłu co w tych murach zrobić, by stały się jeszcze bardziej atrakcyjne;
Jaskinia Raj - pewne trudności z biletami ze względu na ograniczoną przepustowość; pamiętać o cieplejszym wdzianku.
Starachowice - Muzeum Przyrody i Techniki - ciekawe; nie dać się nabrać na jedzenie w restauracji Smakovita, która znajduje się tuż obok. Moja recenzja na portalu gastronauci. pl.
Kielce - oryginalne muzeum zabawek; wbrew pozorom nie tylko dla dzieci; ale także jako wspomnienie dla rodziców i dziadków jakie fajne zabawki były kiedyś.
kolejka wąskotorowa Jędrzejów - Pińczów; jakaś atrakcja na całodzienną wyprawę; przystanek ponad godzinny na pieczenie kiełbasek; napad na kolejkę, itp.
Bałtów - park rozrywki; dużo dinozaurów, różne zwierzęta na wybiegach; "safari" autokarowe - jak ktoś lubi takie klimaty to może być.
Św. Krzyż - prawdziwą atrakcją (ciekawie i nowocześnie jak na nasze warunki wykonane) jest muzeum przyrody, które jak nam mówiono ma być przeniesione w inne miejsce.
Krzemionki Opatowskie -dla mnie bardzo ciekawe- unikat w skali europejskiej - neolityczna podziemna kopalnia krzemienia; pamiętać o ciepłym ubraniu.
Św Katarzyna - można wejść na Łysicę i zaliczyć "górę" należącą do Korony Gór Polskich; przy zejściu nie dać się nabrać na jedzenie w Babie Jadze (moja recenzja na gastronauci.pl); za to tuż obok ciekawe muzeum minerałów, a na zapleczu pracownia i podczas zwiedzanie naprawdę ciekawie pan opowiada i pokazuje jak z całkiem niepozornego kamienia wyłania się coś ładnego.
Ujazd - ruiny zamku Krzyżtopór - żeby pomyśleć, jakie cudowne miejsca byłyby jeszcze do zwiedzania, gdyby nas nie najeżdżali Szwedzi, Niemcy, Rosjanie i jeszcze Bóg wie kto.
Wiem, że mardzę, ale mam pytanie. Ligar, prosze o odpowiedź. Czy zapisy na caly zlot, osteteczne i formalne odbeda sie jeszcze w marcu?
- jak z tymi wolnymi miejscami na tor, lista już zamknięta ?
- Proszę o dane do przelewu jako 7 z listy kto pierwszy ten lepszy.
Ostatnio edytowane przez bubu321 ; 02-03-2013 o 18:00
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
Witam. Proszę o dane do przelewu jako 6 z kto pierwszy ten lepszy
Panowie jak dołączyć do klubu vip-ów i dostać wiadomość na priv z danymi do przelewu za tor i wiadomością na temat całego zlotu?
Ostatnio edytowane przez johny ; 03-03-2013 o 09:56
- na innych forach do grana VIP-ów dostaje się po wpłaceniu odpowiedniej sumy, jak jest na tym forze nie wiem i chyba się nie dowiemy.
- tylko że tamte fora tematyczne samochodowe są płatne, miesięcznie, nasze jak na razie jest darmowe.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm