Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 87

Temat: Stałe zniżki dla ALFAHOLIKÓW !

Użytkownik Embrion
    Auto
    Wiele różnorakich ;-)

Domyślnie

Tym, że kupując na Allegro nie zawsze ma się pewność czy to oryginał. U nas nie ma problemów z ewentualną reklamacją, a także ze zwrotem części w przypadku gdyby się okazały nie pasujące. Jeśli wynikną one z naszego błędu, to sami pokrywamy koszty wysyłek. Dodatkowo, znam historię kierownika fili Intercars, który kupił kompletne zawieszenie do swojego Passata B5 firmy Lemforder na Allegro, bo było tańsze o 150 zł niż on mógł dostać z IC ze zniżką pracowniczą. Jak się okazało Lemforder, oczywiście Lemforderem nie był, tylko nie wiadomo czym, a facet na zawieszeniu za kupę kasy pojeździł bodaj 7 tys. km.

Użytkownik Fachowiec
    Mieszka w
    lubelszczyzna
    Auto
    155 1.8 16v T.Spark 103 kW 1996r.

Domyślnie

I to ja niby jestem marudą
    W poprzednim sklepie taniej było? Ja już się nauczyłem żeby kupować części w najbliższym sklepie. Oszczędza się nerwy i kasę za przesyłkę.

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    AR 147 1.9 JTD 115 2001

Domyślnie

Co do Allegro to muszę przyznać Wam rację, nie raz się oszukałem kupując od byle kogo. Jednak ceny macie na bardzo podobnym poziomie co IC, który przynajmniej w moim mniemaniu do tanich nie należy(mowa o tej 10% zniżce w IC która obejmuje prawie każdy produkt). Dość blado to wypada, zwłaszcza gdy moje zniżki prawie równają się cenom z aukcji Allegro. Muszę się także zgodzić z przedmówcami, musicie nas trochę bardziej zachęcić do wyboru waszego sklepu, aczkolwiek sam pomysł na części głównie dla ALF godny pochwały.

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Cytat Napisał 3oto-czesci.pl Zobacz post
    Tym, że kupując na Allegro nie zawsze ma się pewność czy to oryginał. U nas nie ma problemów z ewentualną reklamacją, a także ze zwrotem części w przypadku gdyby się okazały nie pasujące. Jeśli wynikną one z naszego błędu, to sami pokrywamy koszty wysyłek. Dodatkowo, znam historię kierownika fili Intercars, który kupił kompletne zawieszenie do swojego Passata B5 firmy Lemforder na Allegro, bo było tańsze o 150 zł niż on mógł dostać z IC ze zniżką pracowniczą. Jak się okazało Lemforder, oczywiście Lemforderem nie był, tylko nie wiadomo czym, a facet na zawieszeniu za kupę kasy pojeździł bodaj 7 tys. km.
    Na Allegro też nie ma problemu ze zwrotem kiedy kupuje się u sprawdzonych sprzedawców.

Użytkownik Fachowiec
    Auto
    916 i 955

Domyślnie

Cytat Napisał Barus91 Zobacz post
    Na Allegro też nie ma problemu ze zwrotem kiedy kupuje się u sprawdzonych sprzedawców.
    przykład- łożysko przednie, oryginał SNR- 260 z dostawą
    u Was, porównywalnej jakości- 380...

i kolejny kwiatek po krótkim przeglądaniu- "rolka prowadząca paska klinowego zębatego"...

Użytkownik Romeo Avatar peenbe
    Mieszka w
    Glatz
    Auto
    AR 159 1.9 JTD M-Jet 16V 150KM & AR 156 1.9 JTD M-Jet 16V 140KM

Domyślnie

To zwykle nabijanie w butelke...przychodzisz na forum z oferta i rabatami, a okazuje sie ze to zwykle zdzierstwo...

Użytkownik Znawca Avatar Tytanowy
    Mieszka w
    Iława
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 8V

Domyślnie

Tak na marginesie ja się pytam, gdzie są oleje typu "Liqui Moly" i "Motul" 10w40, przecież to podstawa w naszych silnikach

Użytkownik Ogier Avatar MrCryway
    Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    AR 156 2,4 JTD

Domyślnie

Trochę się to kupy nie trzyma. Na allegro u moich zaufanych sprzedawców serio jest taniej. Do tego jeszcze rabat 5% przy zakupie poza allegro to już totalnie.

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

dajmy troszkę czasu na rozbujanie interesu
    może to tylko start ujowy ale finisz będzie ok

poleciłbym taką samą głowę która potrafiła aż tyle wynegocjować na forum do zbijania cen u dostawców zastosować i będzie miód ( zakładając oczywiście przyzwoita marżę )

czas i życie pokaże czy będzie dobrze

Użytkownik Romeo Avatar Avari
    Mieszka w
    Włodawa
    Auto
    AR 147 2003r 1,9JTD 115KM

Domyślnie

Czyli już wiadomo bocian kupił dział

A tak na serio w pewnym sensie to Bocian ma rację poczekamy i zobaczymy. Każdy narzekać może trochę lepiej trochę gorzej