Hej. Wczoraj byłem u mechanika zmieniac tarcze i klocki i powiedział mi że trzeba kupić "zestaw naprawczy cylinderka hamulcowego", to jakieś uszczelki są czy co? Przeszukałem alle i nic nie znalazlem.
Co to, skąd to i po ile toto?![]()
Hej. Wczoraj byłem u mechanika zmieniac tarcze i klocki i powiedział mi że trzeba kupić "zestaw naprawczy cylinderka hamulcowego", to jakieś uszczelki są czy co? Przeszukałem alle i nic nie znalazlem.
Co to, skąd to i po ile toto?![]()
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Syf się zapewne zebrał przy gumce tłoczek nie pracuje prawidłow i auto nie staje jak powinnoJa też właśnie szukam i na e-autoparts znalazłem (firma Autofren) po ... 6 zl na kolo przednie i ok 25 na tył. Ale ty zapewne masz inną średnice tłoczka..
Zerknij tu. Tylko nie wiem czy dobrze model wybrałem
http://e-autoparts.pl/uklad-hamulcowy-zacisk-hamulca-zestaw-naprawczy-c-500_518.html
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2
Ostatnio edytowane przez derebere ; 07-03-2013 o 05:11
Super. Dzięki wielkie. Wg tej strony mam zacisk 54mm. Tylko nie wiem czy potrzebuje ten "zestaw pełny" za 31zl czy jakiś za 6zl?
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
weź lepiej z tłoczkiem.
Tlkoczki racze nie padaja,pewnie oslona pekla i trzeba ja wymienic, niestety bez demontazu tloka bedzie bardzo ciezko to zrobic, powinoem wystarczyc zestaw bez tloczka.