Jest coś takiego w 145/6 :?:Napisał glic4
Przeglądam moją holenderską instrukcje i na jednej ze stron bodajże.. 25 widać wszystkie kontrolki i faktycznie nie ma tej od pasów. Ta moja kontrolka widmonie wygląda tak jak człowiek z airbagiem, tylko człowiek jest naskalowany od frontu a przez całą jego długość przechodzi pas
. Jak będzie więcej głosów o tym, że takowa nie istnieje przejde się zdjęcie zrobić. Ale będzie wtopa jak się okaże, że jakimś cudem mi sie zdawało
.
a nie mylicie ją z kątrolką od poduszek??
Również nie mam takiej kontrolki. W książce (instrukcji obsługi) też nie ma... :roll:
Byłem nawet w poszukiwaniu aparatu, ale okazało sie, że aparat 'wyjechal' i bede miał go za tydzień w domu.
Przyglądnąłem się tej kontrolce dokładnie, już mi się nie świeci na zapłonie, stąd cięzko bedzie mi zrobić zdjęcie bo widać ją tylko wygrawerowaną. Zobaczcie jak wygląda to u was. U mnie jest po środku mniej więcej ikonka od airbaga, potem ten żółty 'drapak'i po nim jest ta wygrawerowana kontrolka od.. chyba? nie zapiętych pasów.
jest ta kontrolka miedzy kontrolka wtrysku a code od immo, jest ona u mnie ale nie aktywna poniewaz nie mam czujnikow zapiecia pasow.sittach_sig=on
Hehe z ciekawości świeciłem w zgaszone kontrolki i faktycznie jak pisze Krzyśko:
Nawet nie wiedziałem,że taka jest (i jeszcze wiele innych, nieaktywnych kontrolek min coś w rodzaju napędu 4x4...)Napisał Krzyśko