Strona 21 z 58 PierwszyPierwszy ... 111213141516171819202122232425262728293031 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 571

Temat: Aktualizacja firmware Nav Connect

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    .

Domyślnie

Nie w tym miejscu, tylko tam gdzie np. pokazuje niski poziom płynu spryskiwaczy, oraz poniżej 3C śnieżynkę

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Adolvo
    Mieszka w
    W-wa
    Auto
    159SW 1.9 120KM Medium

Domyślnie

Cytat Napisał KuASY Zobacz post
    Nie w tym miejscu, tylko tam gdzie np. pokazuje niski poziom płynu spryskiwaczy, oraz poniżej 3C śnieżynkę
    tajest.. jak masz już np widoczną śnieżynkę to symbole się zmieniają co kilka chwil

jerry 190
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał iNTELL Zobacz post
    Jeśli ktoś uwali nawigację podczas aktualizacji, jest już możliwość całkowitego jej naprawienia, wcześniej po wrzuceniu nowej zawartości pamięci flash nawigacja nie uczyła się do auta, chętnych proszę o kontakt @PW
    Dla chętnych również możliwość zrobienia kopii zapasowej przed aktualizacją.

witam kolego mam uwaloną nawigację jak można się : Ciao:z tobą skontaktować bo na priva nie odpisujesz

ew ktoś z tu obecnych wie lub potrafi przywrócić nawigację do życia
    Ostatnio edytowane przez jerry 190 ; 25-02-2013 o 22:28

newman
    Gość

Domyślnie

Panowie przeniosłem z odrębnego wątku, może ktoś mi tutaj pomoże
    Próbowałem szukać kontaktu do kolegi Intell, ale ani strona z jego podpisu nie działa, ani telefon znaleziony w necie nieczynny.
    Stawiam, że wysypał się soft, radio nagle padło po próbach zmiany ustawień:

Witam

Cosik niedobrego stało się dziś z moim radyjkiem.
    Autko stało kilka dni, dziś w trakcie jazdy stwierdziłem że nie działa sterowanie z kiery, ale reszta działała normalnie.
    Zacząłem się bawić radiem, dotarłem do menu w którym udało mi się zmienić język na angielski, ustawić datę i godzinę.
    Ucieszony że udało się bez cd setup, zgasiłem auto, bo myślałem że może w ten sposób wskoczą nowe ustawienia na wyświetlacz między zegarami...
    niestety po wsadzeniu kluczyka, wróciło włoskie menu (choć pierwotnie było francuskie), po chwili obraz na navi troszkę ściemniał, po czym w głośnikach usłyszałem trzask i koniec.
    Samoistnie wyswietla się znaczek Alfa w navi, próby włączenia/wyłączenia nic nie dają, żaden przycisk nie działa, ekran gaśnie po wyciągnięcia klucza.

Próbowałem resetować odłączając klemę na 3 godziny + doładowanie aku - nie pomaga
    wrzuciłem ori płytę od navi - przyjeła, oddać nie chce, na wyswietlaczu bez zmian - znaczek alfy.

Miał ktoś podobny problem?

Pozdrawiam

Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/159_...#ixzz2M2dp04s2

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Mariano_lodz
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159 2,4

Domyślnie

wczoraj zauważyłem jeszcze jedną różnice na + nowej wersji, teraz czyta MP3, wcześniej tylko audio

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    159 1.9 16V 150KM

Domyślnie

A ja się cały czas zastanawiam czy ryzykować.... ale pytanie do Was, czy zmiana softu powoduje że można przewijać utwory i po zgaszeniu/odpaleniu silnika startuje od zapamiętanego miejsca czy od początku utworu ? Bo w sumie NAVI i tak nie używam bo jest średnia i mapy stare, ale brak przewijania i startowanie od początku utworu jest irytujące.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    .

Domyślnie

nie można przewijać :/ nie wiem jak można nie dać takiej opcji

Użytkownik Rowerzysta Avatar domelmen
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo 159 SW 1,9 JTDm

Domyślnie

Panowie a mam pytanko, bo też już jakiś czas temu zastanawiałem się czy aktualizować soft wstrzymałem się bo jakoś dużego parcia na to nie mam ale teraz naszło mnie coś i pytanie czy po aktualizacji na 12.3 stare mapy będą w dalszym ciągu czytane.....

janio
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał domelmen Zobacz post
    pytanie czy po aktualizacji na 12.3 stare mapy będą w dalszym ciągu czytane.....
    Hmm, głównym powodem dla którego ja zrobiłem aktualizację, było możliwość korzystania z nowszych map (obecnie 20012-2013), jeśli chcesz korzystać ze starych (ostatnia chyba z 2008 - 2009), to po co chcesz robić aktualizację?

Użytkownik Rowerzysta Avatar domelmen
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo 159 SW 1,9 JTDm

Domyślnie

nie no oczywistym jest że głównie chodzi o navi ale i zmienia sie graficznie soft, aktualnie map nowszych niz obecne 2010/2011 nie posiadam i dlatego moje pytanie....