witam
kupilem dzis alfe 166 i chcialem sie dowiedziec co to za pionowe wejscie na konsoli obok nawigacji znczy sie monitora (wyswietlacza)
znajduje sie ono po prawej stronie i nad nim jest jakis przycisk
prosze o odp dzieki i pozdrawiam
witam
kupilem dzis alfe 166 i chcialem sie dowiedziec co to za pionowe wejscie na konsoli obok nawigacji znczy sie monitora (wyswietlacza)
znajduje sie ono po prawej stronie i nad nim jest jakis przycisk
prosze o odp dzieki i pozdrawiam
Nie jestem posiadaczem tego modelu ale chyba służy do umieszczenia dużej karty SIM telefonu komórkowego.
tak dokładnie to wejście na karte telefoniczną, przy zakupie numeru telefonu nie wyłamujesz karty sim małej tylko wkładasz cały ten adapter i to wszystko śmiga![]()
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Chyba chodzi Ci o wejście na karte SIM do telefonu?
Ale nie robisz sobie jaj chyba teraz? :wink:
no fajnie fajnie dzieki wielkie a powiedzcie mi koledzy jeszcze czy zmieniarki cd byly w standardzie w kazdej?? bo moja stoi jeszcze u kumpla wiec do bagarznika nie zagladalem w poszukiwaniu zmieniarki
Zmieniarka była w opcji, jeśli masz nawigacje masz miejsce na zmieniarke (ale nie koniecznie musisz mieć zmieniarke) jeśli nie masz nawigacji to nie masz miejsca na zmieniarke (jeśli jej nie masz).Napisał SYSUNIAdq
Ale kable pod zmieniarke (jeśli jej nie masz) powinieneś mieć pod akumulatorem.
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
nie robie sobie jaj po prostu mam pierwszy raz do czynienia ze 166 i nie wiem co i jak wczesniej mialkem 155 wiec znam ja na wylot a 166 byla poza moim zasiegiem do dzis
,Napisał SYSUNIAdq
Nie no żartowałem sobie tylko.
Też nie zbyt często bywam w dziale 155.
Pozdrawiam
spoksik jak cos to bede jeszcze pytal narazie dzieki i pozdrawiam do uslyszenia
a jak chcecie jakies wooozy to walcie na stronke
patola.otomoto.pl najlepiej wczesniej kontakt ze mna bo to moj znajomy sprzedaje