<OO> <haha>Napisał bobryt
dobry jestes!
A wiesz, ze gdybys spowodowal nawet najmniejsza stluczke nie majac waznych badan - efekt jest mniej wiecej taki, jakbys nie mial OC?![]()
<OO> <haha>Napisał bobryt
dobry jestes!
A wiesz, ze gdybys spowodowal nawet najmniejsza stluczke nie majac waznych badan - efekt jest mniej wiecej taki, jakbys nie mial OC?![]()
No co ty... ja zawsze dzień po terminie robię. W dniu kiedy przegląd jest już nieważny... może lepiej pojechać dzień wcześniej :wink:Napisał adasco
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
jakby miał stłuczkę?posmarowałby policji i pojechał zrobić przegląd
haha
ot taki przypadek z życia wziętynie mówię że ja, ale ktoś z mojej rodziny miał taką akcję:p haha
Tym bardziej ze na zlocie szalal.Bobryt dobry z Ciebie gigusNapisał adasco
![]()
To rob jak ja. w przeddzien, kiedy sie konczyNapisał ozzy
Ja musiałem w tym roku zrobić przegląd tydzien przed terminem bo wyjeżdżałem za granice
Czy przypadkiem w regulaminie zlotu i wypadu na lotnisko nie było zapisane, że samochód musi miec ważne badanie techniczne?Napisał bobryt
DD Pytam oczywiście z czystej ciekawości ;-)
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Jest na forum jakiś agent ubezpieczeniowy, który może jednoznacznie wyjaśnić tą kwestię?Napisał krzychoo
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
Też mi się tak wydaje.Napisał krzychoo
Podejrzewam, że może być problem z odzyskaniem pieniędzy z OC sprawcy jeżeli to "ty" nie byłeś sprawcą.