regulacje widać że powinny miec, za taką kwote porządnych z podgrzewaniem się nie kupi, a w alfie spryski są na masce o tyle daleko od szyby, że nie każde mgłowe jak widać są dobre, bo za nisko pryskają
regulacje widać że powinny miec, za taką kwote porządnych z podgrzewaniem się nie kupi, a w alfie spryski są na masce o tyle daleko od szyby, że nie każde mgłowe jak widać są dobre, bo za nisko pryskają
to samo co dysze od C3 tylko nagwintowane i dołożyli nakrętkę, z doświadczenia nie polecam
Ktoś wkońcu dopasował te spryskiwacze do 147? U mnie sa oryginalne i totalna porażka,W tygodniu przejadę się do jakiegoś sklepu moto i może coś dopasuje innego![]()
jak mam serie, i nie narzekam, zadowolony jestem.
może masz już dysze zapchane, albo pompe słabą, węzyki zapchane..
Pompke tydzień temu wymieniłem na nówkę,na postoju psika dobrze,ale w czasie jazdy to masakra. Nie idzie spryskać szyby. Ostatnio zaczęło mnie to wnerwiać,i chyba czas poszukać jakiś innych spryskiwaczy.
pamiętaj że samo to że spryski są na masce, i odległość jest daleka, to już wada i zakładając mgłowe, może być problem, jak jeden kolega pisał powyżej, bo wtedy nic nie leci na szybę przy prędkościach
pytanie czy problemem jest wtedy "mgła" czy słaba pompka. Do tego wydaje mi się, że widziałem mgłowe fabryczne które były na masce montowane, wydaje mi się że właśnie te z punto mk2FL . Może ktoś potwierdzi jak tam było...
- - - Updated - - -
pytanie czy problemem jest wtedy "mgła" czy słaba pompka. Do tego wydaje mi się, że widziałem mgłowe fabryczne które były na masce montowane, wydaje mi się że właśnie te z punto mk2FL . Może ktoś potwierdzi jak tam było...