Pamietam. jutro bede to sprawdzał i obys miał racje, bo wówczas obedzie sie bez kolejnej wizyty u elektryka.
Pamietam. jutro bede to sprawdzał i obys miał racje, bo wówczas obedzie sie bez kolejnej wizyty u elektryka.
słuch absolutny to nie jest umiejętność grania Chopina bez nut lecz zrozumienie komunikatów na dworcu PKP
U mnie nic nie znalazłem, nie mam tej wtyczki.Znalazlem jakas wtyczke w okolicach akumulatora i zaizolowałem.Także nadal nic. Zeby chociaż znależć jakiegość kumatego elektryka, bo Ci ktorych znam z okolic tylko kasować potrafią zawodowo.
słuch absolutny to nie jest umiejętność grania Chopina bez nut lecz zrozumienie komunikatów na dworcu PKP
Zapraszam![]()
szefo79 wróćmy zatem do początku, włożysz bezpiecznik 10A i od razu go pali ale na 20A wszystko ok i obojętnie czy 10 czy 20A i tak nie działa stop wszystkie 3 światła i światło cofania??
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
Jak włożę 20A wszystko działa łącznie ze światłami stopu i cofania.
Szkoda ze Tychy tak daleko he he
Problem rozwiązany. Winne okazały się przekaźniki w skrzynce znajdującej die na lewo od filtra paliwa.Są tam dwa małe i jeden duźy. U mnie te małe lub jeden z nich piwodował zwarcie. Po wymianie wszystko wróciło do normy.
Pozdrawiam
szefo79 mógłbyś bliżej opisać gdzie się te przekaźniki znajdują bo u mnie pod nadkolem też nie ma żadnej wtyczki możesz dać jaką fotkę dzięki
Zapomnial bym dzieki wielki dla palchona. Wykazał sie wiedza i przede wszystkim cierpliwoscia.jeszcze raz dzieki za pomoc.