Podrzuc fotki![]()
Podrzuc fotki![]()
no fakt za wiele nie widzeale czy beda chetni?
Rurki w drodze ( chyba) a mnie dalej męczy temat jakie łączniki silikonowe zamówić? Przewałkowałem temat od początku i: z tego co widziałem IC - dolot jest większa średnica IC ( po oględzinach ), i wyczytałem że przy turbinie ta średnica jest mniejsza. I teraz jakie łączniki / redukcje kupić żeby to wszystko ,,banglało" w 147 1.9 16v ? 51 na 54 do turbo?
No ja też zamawiam dolną i chętnie się dowiem w końcu jakie te łączniki kupić i obejmy do mojego![]()
Misiu skoro doloty ida pieknie moze byś pomyślał o wydechachod kolektora do konca
- - - Updated - - -
byli by chetni?
Na wydech tez byłbym bardzo chętny bo mój powoli koroduje po 9 latach, pod warunkiem, że będzie za rozsądne pieniądze
Jeżeli chodzi o łączki sylikonowe to 54, tyle że zdarzało się że jedna różniła się od drugiej - stąd u mnie dwa kolory. Na szczęście byłem w Częstochowie u rodziców i podjechałem na chwilę i dopasowałem tak aby było idealnie no i dało radę . Ale żeby był efekt to raczej będzie musiała być jeszcze górna i wydech, a później CHIPSkąd ja na to pieniądze wezmę ? A tu jeszcze wahacze przednie (chyba zamówię regenerowane z TRW) i felgi. Bo na nowy sezon muszą być nowe buty.
Ale na wydech tak jak mówię jak będzie konkretny za dobry hajs chętnie !