spojrz na 1-linka
spojrz na 1-linka
Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi Turbo
166 3.0 V6 Q2-Jest 230KM 265NM B6+Eibach.Decat manifolds+Equal length pipes+ Ragazzon.
155 2.0 16v -Jest.CSC Marmitte,B4,Byla
164 3.0 V6 12v- Byla
155 1.7 TS- Byla
159 1.75 TBI Ti - 261KM 435Nm-Byla
Lancia Kappa 2.4 TDS-Byla
https://www.flickr.com/photos/188123998@N07/albums
ok. zwracam honor . Ale wychodzę z założenia że jeśli ktoś ma kasę na GTA to i znajdzie ten "woreczek" pieniędzy jeśli jej naprawdę potrzebuje
I ja zaczynam chyba poważnie Q2 szukać
Bo jeszcze malo widziales ;]Cinek mial po 1500 o ile dobrze pamietam, na alledrogo mozna czasami wyhaczyc od ofermy za pol darmo bo nawet nie wie ze skrzynia ma q2 itd ;] osobiscie nie dalbym ponad 3k zl za q2 do stosunkowo "starego" auta i to uzytkowanego tylko na ulicach, ale to osobiste perypetie.
Za jakie ponad 3tys?
Jak już pisałem funt spada w dół powyżej 4,75 nie idzie. Jak już określiłeś nie dał byś tych 3 tys za Q2 do wiekowego auta. Ja bym osobiście nie dał też tych lekko 20tys za GTA . A widzisz są ludzie co kupują i to jest ich sprawa więc myślę że te 3 tys są dla nich do przełknięcia.
Bocian, 1,5k to nie 3k ;] 50% ceny to bardzo duza roznica. Nie wiem jakie sa teraz ceny w ASO ale nie wiem czy nie byla tansza niz z UK. Pozatym q2 jest bardzo "shumanizowana" szpera wiec trzeba naprawde sie starac zeby wyciagnac jej zalety w codziennej jezdzie.
Lukas piszesz jakby funt lecial w dol codziennie o 5 gr... a musze Cie zmartwic bo od paru dni rosnie, sredni kurs 4.77 x 595 funtow = 2838zl + wysylka i juz jest prawie 3kzl. Jak juz powiedzialem kto chce to kupuje ;] Gdybym mial nowe auto to bez problemu wydalbym nawet wiecej na takie mody ale niestety inwestowanie wiecej niz to jest warte dla mnie nie ma sensu. Ja wkladam kazdy grosz w swoja fure ale mam swiadomosc ze bede Nia jezdzil az do zlomu... wiec jesli ktos ma podobne zalozenie to modzenie popieram![]()