Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Temat: [166] mp3 będzie pasować do alfki 166?

Marcin166
    Gość

Domyślnie [166] mp3 będzie pasować do alfki 166?

Kayrol
    Gość

Domyślnie

tak naprawde to nie wiadomo do końca puki ktoś definitywnie nie sprawdzi tego. LoudLink tez musi miec zrobione foldery CD01 itp. i wgrany plik fw.bin ze stony zeby ruszyło, zayzykuj i sprawdz

jestem ciekaw ;P

Ahaś ! facet jest z warszawy, na forum jest duzo warszawiaków, co to za problem zeby ktoś podją męską decyzje i sprawdził to raz na zawsze, tak jak pan napisał trzeba zrobic foldery o odpowiedniej nazwie i wgrać ten nieszczęsny plik Fw.bin ! moze to ruszy

Marcin166
    Gość

Domyślnie

Hej warszawiacy podjedźcie przy chwili wolnego i sprawdźcie, chętnie bym sobie to sprawił ale nie chciałbym wydawać kasiorki na marne..

Kayrol
    Gość

Domyślnie

nawet nie wiesz ile ludzi by to kupiło, wszystko by koles wyprzedał o ile by ruszylo.

Marcin166
    Gość

Domyślnie

Napiszę do niego zapytanie czy w ogóle ma pojęcie czy to ruszy w ICSie. Wiem że w loudlinku należy oprócz zbudowaniu katalogów na karcie wgrać również specjalne oprogramowanie aby to ustrojstwo współpracowało z ICS. Tam nie wgrywa się żadnego oprogramowania, no a może by zapodać do tego oprogramowanie z loudlinka... Dam znać co koleś odpowie.

Kayrol
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Marcin166
    iem że w loudlinku należy oprócz zbudowaniu katalogów na karcie wgrać również specjalne oprogramowanie aby to ustrojstwo współpracowało z ICS. Tam (ten sprzęt z allegro) nie wgrywa się żadnego oprogramowania, no a może by zapodać do tego oprogramowanie z loudlinka...
    własnie o to mi się rozchodzi, przecież loudlink to żadna magiczna puszka tylko głupia płytka krzemowa. Myślę ze mogą być z tego ludzie po wgraniu owego pliku Fw.bin

zdziba
    Gość

Domyślnie

Ja bym na to kasy nie wyrzucał ,Wystarczy transmiter, a jakość audio ,taka sama. 8)

Marcin166
    Gość

Domyślnie

1) Jakość z transmitera FM zdecydowanie gorsza, przynajmniej z tego niemarkowego sprzętu z którym ja miałem do czynienia. Swego czasu chciałem zakupić transmiter FM Pentagrama http://allegro.pl/item446408628_pent...m_4gb_new.html ale niestety nie wiem jaka będzie jakość dźwięku, jeśli podobna do tej z którą miałem do czynienia to ja dziękuję
    2) Minusem jest brak sterowania z pozycji ICS

Użytkownik Maniak resoraków Avatar ENZO
    Mieszka w
    Podkarpacie
    Auto
    Leon 1.8T

Domyślnie

Ktoś kiedyś już coś takiego sprzedawał i jeżeli dobrze pamiętam pasowało tylko do Alfy156
    a do loudlinka nic nie trzeba wgrywać działa normalnie po podłączeniu.

Marcin166
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał ENZO
    Ktoś kiedyś już coś takiego sprzedawał i jeżeli dobrze pamiętam pasowało tylko do Alfy156
    a do loudlinka nic nie trzeba wgrywać działa normalnie po podłączeniu.
    Hmmm to po co jest ten soft, tylko po to aby ułożyć pliki mp3 w odpowiednie katalogi. Może ktoś się wypowie kto posiada loudlinka.