tak naprawde to nie wiadomo do końca puki ktoś definitywnie nie sprawdzi tego. LoudLink tez musi miec zrobione foldery CD01 itp. i wgrany plik fw.bin ze stony zeby ruszyło, zayzykuj i sprawdz
jestem ciekaw ;P
Ahaś ! facet jest z warszawy, na forum jest duzo warszawiaków, co to za problem zeby ktoś podją męską decyzje i sprawdził to raz na zawsze, tak jak pan napisał trzeba zrobic foldery o odpowiedniej nazwie i wgrać ten nieszczęsny plik Fw.bin ! moze to ruszy![]()
Hej warszawiacy podjedźcie przy chwili wolnego i sprawdźcie, chętnie bym sobie to sprawił ale nie chciałbym wydawać kasiorki na marne..
nawet nie wiesz ile ludzi by to kupiło, wszystko by koles wyprzedał o ile by ruszylo.
Napiszę do niego zapytanie czy w ogóle ma pojęcie czy to ruszy w ICSie. Wiem że w loudlinku należy oprócz zbudowaniu katalogów na karcie wgrać również specjalne oprogramowanie aby to ustrojstwo współpracowało z ICS. Tam nie wgrywa się żadnego oprogramowania, no a może by zapodać do tego oprogramowanie z loudlinka... Dam znać co koleś odpowie.
własnie o to mi się rozchodzi, przecież loudlink to żadna magiczna puszka tylko głupia płytka krzemowa. Myślę ze mogą być z tego ludzie po wgraniu owego pliku Fw.binNapisał Marcin166
Ja bym na to kasy nie wyrzucał ,Wystarczy transmiter, a jakość audio ,taka sama. 8)
1) Jakość z transmitera FM zdecydowanie gorsza, przynajmniej z tego niemarkowego sprzętu z którym ja miałem do czynienia. Swego czasu chciałem zakupić transmiter FM Pentagrama http://allegro.pl/item446408628_pent...m_4gb_new.html ale niestety nie wiem jaka będzie jakość dźwięku, jeśli podobna do tej z którą miałem do czynienia to ja dziękuję
2) Minusem jest brak sterowania z pozycji ICS
Ktoś kiedyś już coś takiego sprzedawał i jeżeli dobrze pamiętam pasowało tylko do Alfy156
a do loudlinka nic nie trzeba wgrywać działa normalnie po podłączeniu.
Hmmm to po co jest ten soft, tylko po to aby ułożyć pliki mp3 w odpowiednie katalogi. Może ktoś się wypowie kto posiada loudlinka.Napisał ENZO