Mi osobiscie w YCD wyszło taniej samo OC niz u kolegi deka07 - ale to moze sa te zawirowania z wiekiem ponizej 26 lat itp ?
Mi osobiscie w YCD wyszło taniej samo OC niz u kolegi deka07 - ale to moze sa te zawirowania z wiekiem ponizej 26 lat itp ?
Bo kolega jest wyjątkiem....
Już miesiąc sprzedajemy Wam polisy, chcielibyśmy podziękować wszystkim, którzy skorzystali z naszych usług. Dziękujemy nie tylko za zakup polis, ale również za poważne podejście do transakcji, dzięki czemu procedura sprzedaży przebiega pomyślnie.
Zapraszamy również innych Alfaholików, którzy chcieliby zawrzeć ubezpieczenie dla swojej Alfy w naszej multiagencji (reprezentujemy dziesięć towarzystw ubezpieczeniowych)...
Panie / Panowie mam do Was wielką prośbę. Chciałbym ponowić przypomnienie, aby zapytania dotyczące naszej oferty kierowały osoby poważnie zainteresowane zakupem polisy w naszej multiagencji. Piszę to ponieważ duża liczba osób traktuje sprawę w następujący sposób: wyliczcie mi składkę, a jak dowiem się gdzie i za ile..., to wtedy kupię sobie ubezpieczenie "u swojego ubezpieczyciela". Niestety nie pobieramy opłat za doradztwo ubezpieczeniowe, dlatego zależy nam na powtarzam poważnym podejściu do ewentualnego zakupu polisy.
Ja mam Deka do 4 kwietnia więc będziemy liczyć bo tą pierwszą przykładową wycene mi wcieło . Za kilka dni jak mi się zluzuje grafik to się na priva odezwe .
Dla zainteresowanych - poszło na priv.
Witam.. Mogę śmiało polecić kolegę, wszystko załatwiliśmy na priv i przez telefonKontakt, wszelkie informacje wzorowo wyjaśnione no i cena duużo niższa niż poprzedni zakład..
Pozdrawiam![]()
Dla zainteresowanych info poszło na pw...
No ja też muszę powiedzieć ,że mgr. Dawid alias Deka07 to swój ziomal. Wszystko jak w komentarzu z allegro . Szybko ,sprawnie i na temat
.