Pozdrawiam wlasciciela ciemnej 166, parkujacego na Osiedlu Szymanowskiego w Wieliczce![]()
Pozdrawiam wlasciciela ciemnej 166, parkujacego na Osiedlu Szymanowskiego w Wieliczce![]()
Kraków, ulica Moniuszki i zaparkowane dwie Belle: czarna 147 na KR****TS i czerwona Mitka na "blaszakach" KNS... Panowie bądź Panie (koledzy/koleżanki) POZDRAWIAM!!!! Szczególnie Mitke na KNS bo to moje regiony
![]()
Dawno nie zaglądałem, więc "od-pozdrawiam" wszystkich mijanych w Krakowie i codziennie na trasie Goszcza-Zagórzyce-Więcławice-Raciborowice-Batowice-KRK... Namachałem się przez ostatnie kilka miesięcy sporo, ale niestety rzadko ktoś odpowiada. Spisuję to na karb oddania kierownicy "nieświadomym", jak to w przypadku mojej lepszej połowy, która też wykazuje się nieprzejednaną obojętnością w tym względzie![]()
Pozdrawiam Czarną 159 z bagażnikiem dachowym którą mijałem na Zawiłej.
Kto dzisiaj piszczał oponami kolo wydzialu komunikacji w kato? granatowa 156
pozdrawiam kolege srebrna 147 TSA ktory pare dni temu wypuszczal mnie z Cystersów srebrna 156 sw brudna w ch... ;]
Pozdrawiam czarną 147 z ramkami stojącą ok 11:00-12:00 na parkingu przy Multikinie w Zabrzu
Pozdrowienia również dla właściciela srebrnej 156 z ramkami stojącej w Jaworznie przy ulicy Nowej![]()
Pozdrowienia dla Tomka ze srebrnej 147, z którym uciąłem sympatyczną pogawędkę na Grenadierów gdy naprawiałem swoją Włoszkę![]()
Czerwony przecinak