Ja jestem zadowolony, odświeżyły mi środek.
Co do napisu, nie jest on super jakości, trochę się zlewa ale może uda się coś poprawić.
CLASSIC
PREMIUM
bez róznicy mi to
Ja jestem zadowolony, odświeżyły mi środek.
Co do napisu, nie jest on super jakości, trochę się zlewa ale może uda się coś poprawić.
Ja podobnie jak Flatbeet poprawiłem je trochę markerem i i jest całkiem ładnie![]()
Właśnie, że przyszło mi to do głowy i stąd wzięło się moje pytanie. Chciałem przeczytać jakieś kontrargumenty innych osób do negatywnych opinii i je przeczytałem, z czego jestem bardzo zadowolony. Nie rozumiem dlaczego mój post został tak złowieszczo odebrany, skoro ostatecznie wszystkim wyszedł na dobre. Ja uzyskałem satysfakcjonujące mnie odpowiedzi, a same dywaniki i osoby/a które się tym zajmują mają dodatkową dobrą reklamę. Ale przecież lepiej szukać dziury w całym...
Twój post odebrałem w taki sposób że póki co czytasz tylko same negatywne opinie a ja jedyny zaciekle dywaników bronie tak jak bym miał w tym jakiś prywatny interes. jedno i drugie nie jest prawda, pozytywnych opinii jest mnóstwo, wystarczy wybiórczo prześledzić kilka poprzednich stron z tego tematu. a bronie bo osobiście nie uważam żeby robić tym dywanikom aż tak złą reklamę jak co poniektórzy tu robią.
Żadnego "prywatnego interesu" nie miałem na myśli. Chciałem tylko, żeby ktoś jeszcze potwierdził to co ty napisałeś o dywanikach. Chyba zrozumiałe, że lepiej przemawia 5 dobrych glosów przeciwko dwóm negatywnym, niż 2 negatywne do 1 pozytywnego. A nie chciałem przeglądać reszty tematu, bo bardziej zależało mi na tym, żeby ktoś napisał jak dzisiaj dywaniki się spisują, niż jak spisywały mu się 2-3 lata temu kiedy dopiero je dostał.
A to moje kupowane rok temu przelatały całe lato i prawie połowę jesieni głównie miasto, co tydzień odkurzane i 2 razy w miesiącu prane.
Od jesienie nie prane dlatego na fotkach wyszły trochę szare, w jednym miejscu jest tylko delikatnie widać zmęczenie na dywaniku kierowcy
W poniedziałek będą pranę i te szare miejsca zniknąA zapomniałem zniknąć Moja panna często w szpilkach śmiga i dywanikom to nie przeszkadza
![]()
Witam, ciekawe te dywaniki
Mam pytanie; czy te “stopery” które są w tych dywanikach pasują do 156 GTA ?
Miałem niestety problem z dywanikami które nie pasują…
W takich sytuacjach zawsze sie zastanawiam co ludziom przeszkadza zrobić nową dziurę w której będzie nowy wkręt którego i tak nie będzie widać bo będzie mocowaniem dywanika. To jest właśnie jedna z tych zagadek nad którą dumam od dawna i nie mogę znaleźć żadnej logicznej odpowiedzi![]()