Jakie macie doświadczenia z Irbisem czy dotrzymują umówionych terminów?
Jakie macie doświadczenia z Irbisem czy dotrzymują umówionych terminów?
W Kardaś Auto (http://kardasauto.pl/ serwis niby Skody ale Alfy też dobrze robią, syn właściciela jeździ 166 i zajmuje się właśnie blacharką) na Sosnowieckiej jest dobry mechanik, u którego ja i kilku innych alfaholików robi swoje Alfy i mają też blacharza - widziałem jakiś czas temu właśnie jak robił podłogę w czyjejś 156 od nas. Ja sam blacharki u nich nie robiłem bo nie miałem jak na razie potrzeby, ale raczej spodziewam się, że zrobią to porządnie, a na pewno nie zedrą kasy. Dają zniżki dla alfaholików, jak się na nich powołacie i powiecie, że ktoś od nas ich polecił.
ja mam poważny problem z podłogą u siebie :> rudej jest dużo i nie wiem w jakim stopniu się rozprzestrzeniła bo tego nie widać. ale na ich stronie przeczytałem, że robią "zabytkowe" auta![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Postaram się tam podjechać w czwartek i dam znać.
Ja z czystej ciekawości pytam o warsztat na Krakowskiej ... (naprzeciwko Orlenu)...
Jeżdżę tędy od pon. do czw. i zawsze widzę po kilka Alf (czyżby właściciele spotykali się na spoty w serwisie ?). I ciekaw jestem, czy tak się zwyczajnie trafia, czy np. lubują się w naszej marce (?).
Obecnie stoi 156 BLUE COSMO, 155 czerwona iiiiiii dziś zobaczyłem w ostatniej chwili bodajże czarną 156 (i chyba z przodem GTA ???). Z tyłu stała srebrna 156 SW
Robiłeś tam turbo,czy słyszałeś o nich?
Chodzi ci o firmę Białas Aeurelia?
Jak z czasem naprawy,i jakie ceny?
Robię zwiad,bo po świętach mam zamiar zregenerować turbo.
A wolę oddać bezpośrednio do firmy zajmującej się tym,bo w IRBISIE dodatkowo liczą sobie za demontaż i montaż,więc to jest pewnie droższa opcja.