Chłopaki jak tam? Kiedy jakieś spotkanie na Podpromiu? Wiosna nam przychodzi więc będzie trzeba coś ogarnąć![]()
Może 07.04 potopimy marzannę z chłopakami od jednośladów? O godz. 11:00 rozpoczynają morderstwo na podpromiu![]()
Ja jestem za...ale znając życie znowu nic z tego nie wyjdziechyba że wiara się zbierze...co byłoby miłym zakończeniem, może Bartka wkręcimy w organizację
jemu takie spoty wychodzą (patrz spotkanie noworoczne) ze swojej strony zapewniam że jeżeli będą chętni na dłuższe 2 może 3 dniowe spotkanie to miejsce mamy.
ja tam napewno będę ale pierdzikółkiem na dwóch kółkach![]()
Na 7 to i ja się piszęAlfa jeszcze nie wygląda tak jak bym tego sobie życzył, ale finanse i pogoda mi na razie nie pozwalają nic więcej zrobić....:/ Jak nic mi nie wypadnie to będę na 100% Bartek jak będziesz to daj znać to pojedziemy razem
![]()
Dzisiaj po miesiącu zimowania mojej Ali dzięki korzystnym warunkom atmosferycznym nie wytrzymałem i przedmuchałem porządnie funię - 80km zrobione czysto rekreacyjnie z bananem na twarzyZnowu poczułem się jak ktoś zupełnie wyjątkowy
Dzwięk, wrażenia z jazdy bezcenne - tego wszystkiego brakuje mi na co dzień ujeżdżając muła roboczego. Na koniec zalana do pełna (330zł pękło) dodany depresator do paliwa i dalej wstawiona do garażu, czeka na następną jazdę - a ja się już doczekać nie mogę.
Mała ciekawostka - po miesiącu stania zastanawiałem się jak odpali - tu zdziwienie ogromne; wsiadłem śwece zagrzało i zagrała od strzała![]()
i jak tam są już jakieś konkrety co do spotkania?
Topienie marzanny znowu zostało przeniesione (Informacja z podkarpackich2oo) :/