http://www.forum.alfaholicy.org/gt/4...iej_szyby.html jesli dobrze pamietam to ten kolega miał to gt to moze jeszcze ma napisztzn ten co temat o szybie zakładał
http://www.forum.alfaholicy.org/gt/4...iej_szyby.html jesli dobrze pamietam to ten kolega miał to gt to moze jeszcze ma napisztzn ten co temat o szybie zakładał
iii co pomogłem:))?czy sprzedała sie?
W razie czego w ostateczności można zabrać tę z Lesznowoli na sprawdzenie. Oryginalny lakier piechotą nie chodzi![]()
Ostatnio przeglądając ogłoszenia na oto-moto ze zdziwieniem stwierdziłem, że ceny alf GT (z silnikeim diesla) z rocznika 2004 oscylują wokół 20k. Czy ktoś może potwierdzić, że jest to faktycznie cena rynkowa za przyzwoity (oczywiście jak na na swój wiek) model GT z tego rocznika, czy może raczej należy podchodzić z dużą rezerwą do aut oferowanych za taką gotówkę?
ja również zacząłem się bliżej przyglądać tym autkom na allegro, i kurcze sam nie wiem, rozpiętość cenowa jest spora, ale posiadajac ok 20tys wydaje się że można coś upolować ( 1.9jtd , nieuszkodzona, manual ). Warto w ogóle sobie tym głowę zawracać? Nie oczekuję od auta z rocznika 2004-2006 stanu idealnego i wiem że realne przebiegi mogą oscylować w okolicach 250-300k, to tez mi nie straszne - moja 146 dobija do 300k za 5kkm. Zastanawiałem się nad Citroenem C4 2.0i 180 VTS, który wydaje się być wyposażony podobnie, ale pewnie daje mniejszy 'fun' ogólny. co myślicie?
a z innej beczki juz za 20tys można znaleźć 159 1.9![]()
Ostatnio edytowane przez Qkiz ; 05-05-2013 o 00:21
Za 20 tys można już znaleźć niezłą Gt tylko trzeba mieć jeszcze parę złotych żeby doprowadzić ją do należytego stanu bo nikt nie sprzedaje igiełki![]()
Ostatnio zaliczyłem ściganko z C4 VTS no i mojej Gt lekko odchodziła, jednak różnica 30 kucy na korzyść C4 ale i tak nie zamieniłbym mojej Alfiny na cytrynę![]()
No jakby ktoś poszukiwał igiełki, która jest juz po "zestawie poczatkowym", i sie kosmetyzuje (Auto detaling) w tym momencie, to zaniedługo bedzie na sprzedaz własnie w okolicach 20tys, gdyż napaliłem sie na GTA ;D
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW