Boberek6666, a masz jakąś fotke gdzie jest pokazany taki pomalowany reflektor?
Boberek6666, a masz jakąś fotke gdzie jest pokazany taki pomalowany reflektor?
Witam. Tak się składa że mam pomalowane przednie klosze na czarno. pomalowałem przy okazji rozbiórki z powodu latania odbłyśnika. Wygląda to bardzo fajnie, a jakość świecenia się nie zmieniła. Na przeglądzie też nie miałem problemów. Trzeba tylko okleić odpowiednio odbłyśnik aby nie zamalować części reflektora odbijających światło.
Nie ma żadnych problemów tylko nie wpychaj na siłe bo i nowa lampe zepsujesz.Napisał Magic
thing niestety ale niee mam widzialem to na zywo ale niee w alfach ale wierze koledze na slowo ze i w naszych cackach to fajnie wyjdzie
ja mam przerobione lampy na czarno, tu macie zdjecia.
przy przerobce nie ma problemu, trzeba tylko odblask zaslonic i pomalowac 3 razy czarnym matem do wysokich temp. a co do latajacych lamp to w 90% polamany jest taki plastik ktory go trzyma... ja swoj juz z 5 razy kleilem i znowu mi sie zlamal. probowalem oddac tam gdzie kleja zderzaki ale mowia ze to jets zbyt delikatne i sie zlamie bardziej. ja wpadlem teraz na pomysl ze albo przykleje druty od spodu tego plastiku ale zrobie cos takiego z drewna, chociaz jak sobie pomysle ile to jest dlubania przy tym drewnie to masakraa... aha polecam tez przy zrobieniu ciemniejszego reflektora przyciemnienie delikatnie rpzendich kierunkow bo lepiej wyglada. Zero problemow na przegladzie bo wygladaja na orginalne takie a przeciez na szkle zostaje atest
![]()
a co do kierunków chodzi cii tez o wnetrze czy od zewnatrz ??
To chyba swojej też taką operację zafunduję, trochę pracy trza włożyć ale całkiem całkiem efekt.
PabloGarage Group
www.pablogarage.pl
Mechanika / Renowacja powłoki lakierniczej / Flokowanie
facebook.com/flokujemy
adk widze ze ty zmierzasz w podobnym kierunku jak ja w przeróbce swojego cacka
O nie nie nie Mistrzuniu :!: :!: :!:
Jest dokładnie odwrotnieChociaż plany mamy podobne
![]()
PabloGarage Group
www.pablogarage.pl
Mechanika / Renowacja powłoki lakierniczej / Flokowanie
facebook.com/flokujemy
tylko czasem nie sugeruj sie tym co mam na miniaturce w tym kierunku zmierzam 8) ale daleko mi jeszcze. a co masz jeszcze w planach moze mi cos podsuniesz??