Mam klucz z grotem crypto-3 i dodatkowo nie posiadam CODE CARDWiecie do kogo się zgłosić co się zajmuje kluczykami we Wroo i mi pomoże ? W alfie krzyczą prawie 1300
![]()
Mam klucz z grotem crypto-3 i dodatkowo nie posiadam CODE CARDWiecie do kogo się zgłosić co się zajmuje kluczykami we Wroo i mi pomoże ? W alfie krzyczą prawie 1300
![]()
Karte kodowa ponoc mozna za 100-150zl w ASO dostac (duplikat). Tez mnie to czeka, bo niestety poprzednim wlascicielom gdzies zaginela... no chyba, ze planuja mi auto ukrasc :/
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
PANOWIE I PANIE ! Szukam we Wro jakieś kozackiej ściany z grafitti !Wie ktoś coś o czymś takim ?
Mojej Pani się zachciało zdjęć, to pytam
PS. Kto się pojawi w śr. wieczorem pod MM ? Bo wpadlibyśmy chętnie
- - - Updated - - -
Szukam, bo potrzebujemy do stylizacjiZapraszam swoją drogą
http://monchanvre.blogspot.com/
DO ŚRODY ! POMÓŻCIE !![]()
Ostatnio edytowane przez Barus91 ; 25-03-2013 o 11:17
@Barus91:
Na Wejherowskiej niedaleko skrzyżowania z Legnicką (na płocie byłej zajezdni) masz całkiem duże grafiti. Z drugiej strony zajezdni w okolicach skate-parku też coś widziałem. To 5 minut na piechotę od Milenijnego. Na mapach google'a są nawet fotki (ale chyba trochę stare bo tam ciągle coś nowego malują) jakieś.
Ostatnio edytowane przez ŁukaszG ; 25-03-2013 o 09:30
Nie wiem czy kozacka ale nowopowstałe grafiti widziałam w przejściu pod nasypem przy Komandroskiej/ Krajowym Rejestrze Karnym. Grafiti związane z tematyką kolejową, ale ściana nie jakiś gigant.
Dzięki Wam
PoPACZymy![]()
Przypomniały mi się jeszcze dwa miejsca: pod placem społecznym i pod gądowianką - przynajmniej latem tam były.
a na nowym dworze konkretnie na rogowskiej jest dlugi mur a na nim temat slaska....hej slask![]()