Fajnie że sam cytujesz swoje myśli wzięte z kosmosu.. bo ja czegoś takiego nie napisałem.. no ale jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to trudno żebyś dobre wnioski wyciągnął.. cóż.. a co do tego czy znam funkcje oplotu, to nie jest technologia NASA żebyś tylko Ty mógł ją znać.. więc stary spuść z tonu.. nie pisałem wogóle do Ciebie, wlatujesz do tematu i piszesz nic nie wnoszące posty..
Przepraszam moda za OT..
U mnie by takie same objawy tylko ze po prawie 3 latach uzytkowania, tez myslalem ze to rdza na tarczy, ale po wizycie na przegladzie rejestracyjnym okazalo sie ze mam uzywalnosc tylnich hamulcow 7% oraz 0%. Zapiekły sie klocki na prowadnicach i nie odbijaly, do tego stopnia że z jednego zostało 3mm, pozostałe są w bardzo dobrej kondycji.
ja mam szum w klockach na drugi dzień po jeździe w deszczu lub myciu alfy,polecam po zimie lub w trakcie przeglądu zrobić czyszczenie hamulców i będzie OK
Pozdr
mam pytanko jakie zaciski sa w julce 2,0jtdm 170 km firma ???? ate brembo ???? poszukuje sportowych tarcz i klocków i potrzebna mi ta informacja