Potrzebuję dobry, sprawdzony i znający się na rzeczy warsztat gdzie ustawią mi geometrię zawieszenia. Najlepiej w okolicach Bochni, Limanowej, Gdowa, Brzeska, gdzieś w tych rejonach.
Pozdrawiam.
- Rafał
Potrzebuję dobry, sprawdzony i znający się na rzeczy warsztat gdzie ustawią mi geometrię zawieszenia. Najlepiej w okolicach Bochni, Limanowej, Gdowa, Brzeska, gdzieś w tych rejonach.
Pozdrawiam.
- Rafał
Nikt z Was nie ustawia zbieżności?
Pozdrawiam.
- Rafał
Witam tez szukam fachowca do geometri i zbieznosci ustawia sie tyl i przod?
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Ja zawsze jezdze na stacje Lambda do Katowic, obok shella i mcdanaldsa na przeciw Ikei...jeszcze w Alfie nie ustawialem ale Ople zawsze byly ustawione tiptop...
Cześć,
W Bochni robiłem geometrię/zbieżność "u Szota" (http://www.zumi.pl/1554372,Przewoz_T...tml#!s=mapPage). Wzięli 90zł (w listopadzie), wygląda na to, że jest dobrze zrobiona. Zrobione od ręki.
Rafał jeśli jesteś zainteresowany to przyjedż do mojej firmy Texon na końcu Partyzantów zobaczymy co da się zrobić!
Dzieki bardzo a jeszcze jak oni robia ta zbieznosc podpinaja pod kompa tez ? bo tam jest czujnik skretu i jak jade ustawie na 0 to jade prosto by potem jakis codow nie bylo ze jakis pan na oko ustawi kierownice niby na prosto a dupa bedzie.
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Myśle że damy radę.