Strona 4 z 19 PierwszyPierwszy 1234567891011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 182

Temat: 19.10.08 SPOT KRAKÓW

Vito74m
    Gość

Domyślnie

z Ta mapką to dobry pomysl.

ale nie mam drukarki

jesli ktos ma i do tego checi ma to polecam serwis ( DoCelu.pl ) i tam start plaza - meta pieskowa skala, kolo maczugi (mojej hehe) .

a jesli chodzi o godzine spotkania to juz nic nie pisze ja myslalem ze kolo 10.

jak chcecie robic wszystko na wariackich papierach to jasne ze nie jestem za :/

jesli sie spotkamy kolo 12 o 13 wyjedziemy, zajedziemy za godzine. Tematow bedzie napewno sporo . to nie lato ze do 22 jest jasno i przyjemnie.
    Ludziska tez beda chcieli wracac do domow w rozsadnych godzinach.
    radze to przemyslec.
    no chyba ze chcecie jechac do ojcowa na kawe i tyle to moze byc kolo 13 nawet ?

Alfalotnik
    Gość

Domyślnie

A co jak bedzie brzydka pogoda..? Siedzenie w deszcze nie nalezy chyba do zbyt przyjemnych..

Vito74m
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Alfalotnik
    A co jak bedzie brzydka pogoda..? Siedzenie w deszcze nie nalezy chyba do zbyt przyjemnych..
    No i tu masz racje w 100 procentach. pytanie tylko czy jest sens w ogóle siedziec jak bedzie brzydka pogoda ?? a lipiec to to nie jest.

Te zajazdy (napewno 2 maja zadaszenia, choc nie ukrywam ze tez jestem za ladna aurą)
    wiec da sie posiedziec. A gdybaniem o pogodzie do niczego nie dojdziemy.

DRAGON2020
    Gość

Domyślnie

A jak bedzie brzydka pogoda to przeciesz sa knajpy z zadaszeniem wiec napewno damy jakos sobie rade vito trzeba by jeszcze przemyslec ta godzinę bo tez do podobnego wniosku doszedłem
    Naszczescie jeszcze troche czasu zostało wiec napewno wszystko dokladnie sie uzgodni

Vito74m
    Gość

Domyślnie

DRAGON2020, a co z tymi niebieskimi ??

Ty powinienes sie rozpytac jak by to ew. oni widzieli. Bo jesli bedzie nas sporo aut to faktycznie bedzie ciezko na swiatlach wszystkim sie przecisnac, a nikt nie chce zabladzic. I mysle ze o to chodzi zeby jechac RAZEM w peletonie ( i taranowac GOLFDZWAGENY )

Krulik
    Gość

Domyślnie

W takim razie ja oferuję się zrobić mapkę...
    Moja propozycja jest taka, żeby jechać przez Zielonki-->Skałę, nie trasą na Olkusz, gdyż ta jest nudna, zakorkowana i dłuższa
    Każdy kto był na spocie, kiedy jechaliśmy właśnie przez Skałę, pamięta miny przechodniów

Niestety właśnie wtedy sporo osób zostało 'przytrzymanych' przez światła i musieliśmy na nich czekać w okolicach Giebułtowa.
    Btw: do Ojcowa przez Skałę jedzie się maksymalnie 30-35min spokojnym tempem.

...oto i mapa:

Trasa ustalona jest od parkingu D.H. Krokus/Multikino - Pieskowa Skała.
    Parking ten wydaje mi się o tyle lepszym miejscem spotkania niż Plaza, że mamy dużo mniej trasy do pokonania przez miasto, przez co większe szanse coby się nie pogubić.
    A sam parking mam podobne 'atuty' jak ten w Plazie

..aaa i jeszcze coś mi się przypomniało.
    Mianowicie chodzi o jeden konkretny odcinek trasy, z którym było najwiecej problemów na jednym ze zlotów.
    Chodzi tu o ul. Bora Komorowskiego i Opolską.
    Niech każdy pamięta, żeby tam trzymać się środkowego pasa i jechać przez DWIE estakady górą(!!!). Wtedy ominiemy światła co zdecydowanie zminimalizuje możliwość odłączenia się kogokolwiek od kolumny

Vito74m
    Gość

Domyślnie

Krulik,

To co napisales to jest moim zdaniem trafione w STU procentach. Pozostaje poczekac na opinie innych, u ustalic godzine spotkania na parkingu

Pozdrawiam

DRAGON2020
    Gość

Domyślnie

Oczywiscie sprawe niebieskich Biore na siebie popytam i napewno znajdzie sie sensowne rozwiązanie

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    156 1.9 JTD 16V 140 KM

Domyślnie

1. DRAGON2020
    2. bimski
    3. wojtek7551
    4. Zit
    5. JanAR
    6. Darknes
    7. M@T
    8. t.o.mek
    9.bizon2007
    10.Vito74m
    11.homel86
    12.Krulik
    13.Marian
    14.klimoo
    15.Gopcio na 75%

DRAGON2020
    Gość

Domyślnie

Darknes zrób korektę listy bo dwa razy wpisałeś Marian poz 13 i 15 to zapewne przez male nieporozumienie bo napisalem ze Marian bedzie ale nie zobaczyłem ze juz sam sie zgłosił
    Moja wina Sorry