Darek, znajac tablice wchodzisz na strone UFG i sprawdzasz w 5 minut gdzie typ jest ubezpieczony. Zglaszasz do jego ubezpieczyciela i czekasz. Uwierz mi ze jak juz zglososz to nie bedzie sie wypieral...
Darek, znajac tablice wchodzisz na strone UFG i sprawdzasz w 5 minut gdzie typ jest ubezpieczony. Zglaszasz do jego ubezpieczyciela i czekasz. Uwierz mi ze jak juz zglososz to nie bedzie sie wypieral...
A to mało ciekawa sytuacja :/ Masakra co to się wyprawia... :/ Chamstwo i buractwo już nawet do Alf się przesiada widać..
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Izany, Ty się pilnuj lepiej.
kto będzie jutro że tak grzecznie zapytam?![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Jo se daje Alfe na wymiane łożysk przednich bo mi szlag trafił bo ok 10 tysiach . Może w przyszłym tygodniu wpadne bo już dawno mnie nie było . No chyba ,że do przyszłego tygodnia sprzedam Alfehehehe to najwyżej Bravusiem podbije -wkońcu rodzina
![]()
Ja raczej nie bede ponieważ miska w alfie została na asfalcie i czekam aż ktoś mi za rozsądne pieniądze taką sprzeda
ile chcesz
hhehe nie wiem ile wziąśc bo ile się nie powie to zawsze Alfa jest za droga![]()