Yyyyyy.....jak by to powiedzieć sprawę ostro to już postawiłem przy poprzedniej poprawce skrzynihehe a teraz to się zwyczajnie boje wstawić tam samochód bo nie mam za grosz zaufania do tego człowieka. Ale wiecie co wczoraj rozmawiałem z kolegą, który ma trochę doświadczenia z motoryzacją (ma swój zespół rajdowy) i powiedział mi żeby jedna dobrze sprawdzić tą śrubę, a zwłaszcza tą podkładkę która jest przy tej śrubie. Podobno takie podkładki jak się raz odkręci to należy przy wkręcaniu użyć nowej. I on właśnie mówi, że miał już takie sytuacje gdzie ta sama podkładka została dwa razy użyta i puszczała olej czy też inne płyny w zależności od tego gdzie była umiejscowiona. A niestety efekt wycieku przez uszczelnienia może być mylny bo to trudno jednoznacznie określić tym bardziej że to nie leci ciurkiem tylko się sączy bardzo wolno. Co nie zmienia faktu, że człowiek który robił mi tą skrzynię zje..psuł trochę temat.
- - - Updated - - -
Tzn ten co mi ją robił to raczej zrobił dobrze, bo skrzynia działa prawidłowo, tylko ten co ją wkładał się nie przyłożył. To tak dla ścisłości.