Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910
Pokaż wyniki od 91 do 94 z 94

Temat: FAQ - Najczęściej zadawane pytania

Użytkownik Embrion
    Auto
    Wiele różnorakich ;-)

Domyślnie

Podchodzi z jak największym, tylko nie wiemy czy zostało to zauważone, ale mieliśmy awarię internetu bez jakiejkolwiek możliwości dostępu do niego przez prawie tydzień. Wiemy, że trochę to trwa i przepraszamy. Prosimy uzbroić się w cierpliwość, bo jak sami posiadacze AR164, wiedzą jak ciężko jest z częściami, cóż my sami się o tym przekonujemy.

Jeśli potrzeba coś konkretnego, to wystarczy na maila napisać, będzie się łatwiej odnieść, czy damy radę i jak tak to za ile.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

Cytat Napisał 3oto-czesci.pl Zobacz post
    Podchodzi z jak największym, tylko nie wiemy czy zostało to zauważone, ale mieliśmy awarię internetu bez jakiejkolwiek możliwości dostępu do niego przez prawie tydzień. Wiemy, że trochę to trwa i przepraszamy.
    z tego co wiem, mamy 21 wiek, mobilny internet, internet na kartę itd itd więc dla mnie sytuacja conajmniej dziwna szczególnie, że niby jesteście taką poważną firmą.

Otrzymam odp na moje pytanie z dnia 22.03.2013?

Użytkownik Embrion
    Auto
    Wiele różnorakich ;-)

Domyślnie

Niestety, ale znajdujemy się na tzw. zadupiu a nie np. w Amsterdamie i dostęp do nowych technologii jest dosyć ciężki. Odpisywaliśmy na maile w miarę możliwości, przez internet w telefonie, ale ciężko było z realizacją zamówień i poszerzaniem oferty.

Dział ten służy, żeby zadać pytanie bardziej ogólne, konkretne pytanie o cenę czy dostępność zaginą w gąszczu postów i łatwo je przegapić.

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar kizior
    Mieszka w
    Rybnik-Kamień
    Auto
    Alfa 159 jtdm 1,9 16v 2006 sw

Domyślnie

Witam,cz ktoś mi powiem czy są jakieś wspólne części w modelach 159 i 156?tzn czy coś podejdzie od 156 do 159 bo mam dostęp do części 156 ale bardzo krótki,i właśnie chciałbym zdążyć wytargać co sie da