Może, natomiast piskowi nie towarzyszą żadne inne dźwięki jakie są obecne przy opuszczaniu szyby.Najśmieszniejsze jest to, że czasem nie piszczy albo piszczy ciszejNo nic.Trzeba będzie zacząć od wymiany podnośnika i się zobaczy.Pzdr.
Może, natomiast piskowi nie towarzyszą żadne inne dźwięki jakie są obecne przy opuszczaniu szyby.Najśmieszniejsze jest to, że czasem nie piszczy albo piszczy ciszejNo nic.Trzeba będzie zacząć od wymiany podnośnika i się zobaczy.Pzdr.
witam u mnie tez coś takiego czasami słychać .u mnie słychać popiskiwanie z wiatraka od nawiewu i trochę czasami klimatronika (klimatyzacja) jak na razie tez nic z tym nie mogę zrobić ale na weekend będzie czas to zajrzę. pozdrawiam
Chciałbym odświeżyć temat.Po wymianie podnośnika szyby lewych tylnych drzwi początkowo piszczenie ustało.Niestety ostatnio znowu sie pojawiło ale podnośnik działa prawidłowo.Oprócz dźwięku nic innego sie nie dzieje. Pstrykanie przełącznikami opuszczania szyb powoduje chwliowe zanikanie pisku.Ma ktoś może jakis pomysł?Co prawda moja żona nic nie słyszy w tej okolicy ale nie sądze żebym miał omamyPzdr.
No to jak przestaje przy naciskaniu podnoszenia to tam jest problem.
Ok tylko tak sie dzieje niezależnie od tego w których drzwiach naciskam przycisk podnoszenia.A pisk jest wyraźnie słyszalny przy tylnych lewych drzwiach.
Zwróćcie uwagę na uszczelkę od samych drzwi. Ostatnio miałem podobny problem i okazało się, że uszczelka tylnych drzwi, się wyrobiła przez co lekko się zsunęła i było słychać piski od wiatru.
Hej!Chciałbym trochę odświeżyć sprawę.Czy pod tylną kanapa jest jakieś urządzenie czy mechanizm, który może wydawać piszczący dźwięk?Bo ostatnio zauważyłem (a raczej usłyszałem), że pisk dobiega z okolicy lewego przedniego rogu komory bagażnika (stojąc przedem do samochodu).Pzdr.
pewnie pompa paliwowa
Piszczenie tylko podczas jazdy czy tez na postoju z wlaczonym zaplonem?
To wykluczy pompe bo dziala tylko przez chwile...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2