1. michalosw
2. xander122
3. maciekm88
Godzina 15.00 ? Mi by pasowało...
1. michalosw
2. xander122
3. maciekm88
Godzina 15.00 ? Mi by pasowało...
Mi również jak najbardziej pasuje, maciekm88 mam nadzieje, że sam nie przyjedziesz z okolic Kępna ?![]()
Nie mam pojęcia co chłopaki planują. Bo ja i tak nie będę jechał od Kępna, tylko do Kępna od strony Poznania![]()
1. michalosw
2. xander122
3. maciekm88
4. roma
15:00 może być
Jak coś, to mogę mieć poślizg w czasie przybycia na miejsce, ale powinienem być na 99%
siemka no coz mam na poniedzialek juz powazne plany heh ale postaram sie przynajmniej na ta godzinke zajrzec moze 2h wysmyczei sie spotakać z wami
rozumiem ze o 15.00 na rynku w Ostrowie?
![]()
![]()
Tak Robert, o 15 na rynku. Będziemy wchodzić do restauracji jak będzie otwarta na jakąś kawę ?![]()
no zobaczymy jak to z czasem bede wygladal... bo jeszcze sie z moja panna nie umowilem na godzine... jakies zdjecia trzeba porobic to tez zejdzie... ale jak na rynek wjedziemy to wypadałoby wejsc chociaz na kawke![]()
Moja 146 jeszcze się nie nadaje na spot, mój łuszczący się dach wygląda tragicznie :/
podjedz na zdjęciach tego nie będzie widać a może lakiernik tez przyjedzie i pomożeja mogę Ci pokazać jak mi malowanie wyszło;p moja tez ma dołki po gradzie i plamy na dachu bo lakier chyba wypalony po ptasich gów.... ;/ wpadnij
![]()