Ahato spoko
myślałem że na prawko trzeba czekać 4 tyg
(ale ulga)
![]()
Ahato spoko
myślałem że na prawko trzeba czekać 4 tyg
(ale ulga)
![]()
"irlandczycy" ze tak powiem
Moja Kobieta jest w irlandii i potrzebuje jakiegoś internetu cos typu play u nas
i najlepiej zeby nie było zadnych umów itp....
pomoże ktoś w temacie? chodzi i udzielenie szczegółowych informacji
będę bardzo wdzięczny!
Ja mam internet 3G w http://www.three.ie i tam jest chyba najtaniej i najlepiej. Tylko ze ja mam na umowe. Generalnie odwiedz sobie strony http://www.three.ie - www.o2.ie - vofadone.ie - meteor.ie. Wg mnie najlepiej dziala w three i w o2 a jak to wyglada na karte to nie wiem, ja mam na umowe.
Swoja droga to poszukuje zaciskow na tyl do AR166, wydaje mi sie ze w 156 byly takie same z tylu ? Ma ktos moze w bardzo dobrym stanie uzywane ?
szacun kolego!!! na zlocie masz u mnie kawe!!
jutro umyje belle i podjade do Roberta (eliat1),...... i lup w czaszke za brak odpowiedzi!
ha, w wtorek ide podsteplowac 9 miechow brak taxu (off road) !
a ze smutnych wiadomosci,,,,,
zaswiecila mi sie czerwona kontrolka hamulca,,,,ciekawe co znaczy,jeszcze bella hamuje![]()
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
nie lubie sobie zawracac glowy przyszlymi problemami,
tak ostatnio cos mi sie robi laciaty podjazd!
fiftgear
tez ogladalem te lampy LLL, kupujesz??? trzeba je wyslac,moze masz komplet na wymianke??
cos co mie rozbawilo--
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławiony między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment.
Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
Paweł, nie każe Ci się kłaść pod auto, skoro nie lubisz tego sportu, ale chociaż zobacz, czy nie masz płynu poniżej min. bo te "przyszłe kłopoty" mogą się ujawnić przy 120km/h
BTW Wierszyk fajny![]()
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.