posłuchaj , próbowałem wykazać brak logiki w tym co piszesz (po co ktoś kto miałby sklejac poduszkę miałby zosatwić 2 kreski a resztę idealnie ukryć ?? - nie raczyłeś napisac niczego mądrego w tej kwestii... po drugie jak już ktoś przytomny zauważył ASO to jednak ASO i nie może walić aż takich numerów...)Napisał sedicivalv0le
gdybyś miał choć blade pojęcie o tym z kim piszesz wiedziałbyś że jestem przeciwnikiem ASO i od zawsze podkreślam że ASO jest bebe - jednak mam też taką cechę jak OBIEKTYWIZM który nie pozwala mi siedziec cicho gdy widzę takie bzdury jakie wypisujesz...
może zakład i pojedziemy sobie sprawdzić tą poduszkę ? 5kzł może byc ?
ok , nie potrafisz myśleć logicznie , nie potrafisz analizowac tego co czytasz - kolejne ułatwienie - handlarzyna klei deskę bo ona jest dość kosztowna w zakupie nawet u złodzieja (w porównaniu do ceny airbagu z kierownicy) - to może przemyśl ile kosztuje taka zabawa w klejenie/szpachlowanie/malowanie a później zastanów się nad ceną airbagu u handlarza a na koniec przypomnij sobie powiedzenie o grze i świeczce...
naprawdę nie jesteś w stanie pojąć że airbagi powstają w różnym czasie i w różnych formach które w dodatku się zużywają ??Napisał sedicivalv0le
nad tym kończę dyskusję chyba że chcesz podjechać w sprawie zakładu