Który to mnie podpuścił na Armii Krajowej z 1,5h temu ?![]()
Jakaś czarna SW bez ramek
Chwilę później miałem prawie mokro w spodniach, bo policja przede mną włączyła sygnały, ale laweciarza ściągnęli![]()
Który to mnie podpuścił na Armii Krajowej z 1,5h temu ?![]()
Jakaś czarna SW bez ramek
Chwilę później miałem prawie mokro w spodniach, bo policja przede mną włączyła sygnały, ale laweciarza ściągnęli![]()
Srebrna 166 DDZ dzisiaj po 8 skręcająca z Klecińskiej w Grabiszyńska
pzdr
Kogo to czarniutka 159SW(nie oramkowana) wczoraj pomrugała tak ładnie na światłach w Lubinie obok Orlenu na wylocie w stronę Legnicy ?(odmrugałem awaryjkami)
Kierownika pozdrawiam...![]()
Ostatnio edytowane przez Ka-Ka ; 04-04-2013 o 21:17
Dawid_Zielu widziany wczoraj na Piłsudskiego jak przelatywał obok Statoilu![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Ano przeleciałem tamtędy. Sorry że nie zauważyłem, leciałem zamyślony do szpitala na "kombinat".
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
wczoraj na odrodzenia widziana czarna alfa GT na ramkach, a dzis alfa 156SW Patrycji niedaleko galerii Cuprum
Dzisiaj ktoś mi wsadził zza wycieraczkę wizytówkę Alfaholików, stałem na wrocławskiej w Ząbowicaaach. Czyżby Baruś? :-D
Pozdrowionka dla chyba 2? srebrnych przedliftowych 156 (sw i sedan) mijanych dziś przed Leśnicą i w Krępicach
A może to ta sama?![]()
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
Pozdrawiam kierowcę srebrnej Alfy (chyba 156) który mijał mnie dziś koło godziny 16 na ulicy Kolejowej we Wrocławiu. Ja jechałam czarną 147 po lifcie i niestety zanim zdążyłam odpowiedzieć na pozdrowienie było już za późnowięc pozdrawiam kolegę teraz
![]()