Dzieki , ale mimo wszystko wolałbym żeby ktoś zobaczył na żywo jak ma taką możliwość .
A co z tym komisem jest nie tak ?? bo ma dość dużo ofert na allegro.
pozdrawiam
Dzieki , ale mimo wszystko wolałbym żeby ktoś zobaczył na żywo jak ma taką możliwość .
A co z tym komisem jest nie tak ?? bo ma dość dużo ofert na allegro.
pozdrawiam
nawet jakby mu zdjęli 100 tys to nic takiego, ale ta cena raczej mówi o czymś innym raczej gorszym
Chłopaki, czy miałby ktoś blisko do tego komisu http://moto.allegro.pl/show_item.php...cf77d00be2ff62
Luknąć na ową 156 Crosswagon 4x4?
Interesują mnie najmniejsze szczegóły bo coś mi się wydaje iż taka idealna to ona nie jest patrząc na tyl pojazdu (chyba się coś działo) oraz sam przebieg, nic nie pisze o serwisowaniu, itp.
Będe zobowiązany osobie, która poświęci swój czas na obejrzenie tej Crosswagon.
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...2f3cb9a;r:1;s:
Zna ktoś tą Alfę i jej historię?? Klubowe podkładki ma..
Jadę zaraz ją luknąć...
papaj, jak szukasz auta dla siebie, żeby pojeździć nim dłużej to szukaj od prywatnej osoby z domu...
Komisy w Wielkopolsce radzę odpuścić..
Glovash, mieszkam kilka ulic od tego gościa. Raz obok niej przejeżdżałem i wyglądała ok, ale wydaje mi się, że miał ją krótko (jeśli jest tu właściciel, niech mnie poprawi). Jeśli taka informacja Cię urządza...Jak jesteś w Poznaniu, to do niego z centrum masz jakieś 20-25 minut, także nie jest to jakaś straszna wycieczka.
Chciałbym bardziej pomóc, ale moja wiedza z zakresu mechaniki jest bardzo średnia, także mógłbym jedynie ocenić stronę wizualną, stan lakieru, siedzeń, etc.
Byłem ją zobaczyć... obecny właściciel ma ją faktycznie krótko... kupił i tylko jeździ, nic nie robił...
trochę do porobienia jest... ja jestem przyzwyczajony do innego stanu aut i musiałbym za dużo ogarnąć w niej...
Tak mi się właśnie wydawało, że poza tym, że nieźle wyglądała (bo obniżona i na fajnych felgach) może być niezbyt zadbana. Może przez te naklejki na tylnej klapie. Nie pamiętam co tam miał, ale nie robiło to dobrego wrażenia. Nic, życzę powodzenia w dalszym szukaniu![]()