Mam 18" - powiem ci, że obawiałem się, czy będzie robić bo w sumie rozmiar mniejsze niż oryginał Ti, brak kitu Ti - ale jestem na maxa zadowolony. Ładnie wypełniają nadkola, komfort praktycznie bez zmian w stosunku do 17/225/50 (no dobra - trochę bardziej wozi w koleinach). Także tak jak napisałeś - nie jest to Ti, ale jest bardzo dobrzeszymku Ty masz te 18" czy oryginaly 19" Ti??Ogolnie felunek piekny ale powiem tak rewelacyjnie wyglada tylko na Ti,u Ciebie wyglada BDB ale jednak jest to ale.Turbinki Olej555 sa super.To zdaje sie sa dedykowane do poliftowych Ti
Aha - śmieszna sprawa - jak zakładałem koła, to się mnie pytali jakie chcę wentylki - standard czy chromowane. Jako, że jestem kutwa z natury powiedziałem, że standard. Pan założył, popatrzył i mówi "nie, do takiej felgi to chromowane w gratisie". Ogólnie dobry serwis, jak ktoś ma duże, niskoprofilowe opony - Pneuhage na Połczyńskiej w Wawie. Wymieniali w sumie 20minut, i niedrogo wzięli (25 % mniej niż ostatnio płaciłem za założenie opon 17" w innym miejscu).