Wczoraj zobaczylem ze nie swieci mi jedna zarowka, wiec chce otworzyc maske a tu d.... Linka zerwana.
Jakies pomysly jak otworzyc maske zeby nie uszkodzic zadnych elementow.
Pozdrawiam
Wczoraj zobaczylem ze nie swieci mi jedna zarowka, wiec chce otworzyc maske a tu d.... Linka zerwana.
Jakies pomysly jak otworzyc maske zeby nie uszkodzic zadnych elementow.
Pozdrawiam
Ale gdzie się zerwała,jeśli w środku kabiny możesz próbować szczypcami ją ciągnąć,a jeśli przy zamku to masz duży problem.
Raczej przy zamku :/
najtansza opcja to wyrwanie prawej kratki przy scudetto, wtedy jest dosciedo zamka, ale generalmie potrzebujesz fachowca, lub innej GT zeby sie przyjrzec.
pzd.
Ostatnio edytowane przez george11 ; 24-02-2013 o 20:40
Jak już uda Ci się otworzyć maskę, to linkę możesz założyć rowerową za ok. 3PLNKoleżanka Nika zastosowała taki patent w 147
![]()
Od spodu nie dojde do zamka, na podnosniku lub kanale ?
nie ma szans.
pzd.
Był już podobny temat i to nie aż tak dawno. Możesz poszukać, może Ci w czymś pomoże. Wiem, że tam ktoś zastosował jakieś patenty i się udało
tylko wyrwanie kratki i sprawne ręce żeby odkręcić zamek:/ ale na pewno już się kolega z tym uporał![]()
Niestety skonczylo sie wyrwaniem kratek, ale to jest nic przy wycelowaniu i przeciagniuciu linki przez otwor techniczy. To jest dopiero zabawa ( polecam mase czasu i cierpliwosci) ale przy pomocy patentu udalo sie.