Siemanko
Mama pytanie dotyczace wyposazenia alfy takiej jak w opisie , ponieważ zakupiłem ostatnio Alfe , lecz niema ona przycisku set ani ASR ?? Co to za wersja i czy powinny być wogóle te przyciski w tej alfie.
Siemanko
Mama pytanie dotyczace wyposazenia alfy takiej jak w opisie , ponieważ zakupiłem ostatnio Alfe , lecz niema ona przycisku set ani ASR ?? Co to za wersja i czy powinny być wogóle te przyciski w tej alfie.
Ostatnio edytowane przez pawlos9971 ; 09-04-2013 o 15:44
podaj numer VIN to się sprawdzi. Po tym co napisałem nie można nic stwierdzić. Prawdopodobnie masz podstawową wersję Impression?
Chyba ASR był montowany w wersjach wyposażenia Distinative.
Przecież ASR był fabryczny przy wszystkich wersjach silnikowych i wyposażenia poza 1.6 105KM.
Opcją było VDC.
Chcesz sprawdzić, czy masz VDC?
Jest kilka sposobów. Najszybszy - zaglądnąć w tunel środkowy, czy jest centralka
Podpiąć komputer i zidentyfikować wersję ASR...
Ale gdzie dokłądnie zajrzeć w ten tunel? Jedynym miejscem to jest to gdzie jest mieszek zmiany biegów. Czy gdzie indziej? Bo od spodu to raczej nie...
W kompa też można zajrzeć, masz racjęCzłowiek czasami jest bez głowy.
Do jakiegoś kraju nie pamiętam jakiego szły dziwne wersję np. bez klimy, bez abs i asr dziwne trochę ale tak naprawdę było
A kolego jaką masz wersje w oc wpisaną i co tam jeszcze masz z wyposażenia
W miejscu między stopami kierowcy a pasażera, pod warunkiem, że siedzą poprawnie w samochodzie na swoich miejscach na przednich fotelach
Z jednej i drugiej strony jest taki element z wykładziny (taki "boczek?"), który się montuje o ile dobrze pamiętam na wcisk (ale sprawdź, czy przypadkiem nie jest przykręcony).
wg EPERa - element nr 1.
![]()