Chlopaki pomożcie przed chwila okazalo sie ze zgubilem kluczyk ile to kosztuje w aso zamowienie tego itd
Chlopaki pomożcie przed chwila okazalo sie ze zgubilem kluczyk ile to kosztuje w aso zamowienie tego itd
PRZECZYTAŁ, OBADAŁ I ZBADAŁ NOI ZATWIERDZIŁ MAjESTIC
Kolego, a masz do niego kartę?? Jeżeli nie to najpierw musisz zamówić kartę - na nią się czeka, bo przysyłają ją z Włoch - koszt jest zadzwiająco mały - z tego co pamiętam to 59 złotych. Koszt kluczyka to ok. 450 złotych także spory wydatek :/Napisał MAJESTICAR156
kurcze nie mam karty
no to masz 3 tygodnie bez auta ...i czas na uzbieranie 0,9kzł
TZN 900 zł i az 3 tyg....jezu
Współczuję...
;( dzieki
A ja się tak zastanawiam, jak można zgubic kluczyk od samochodu?!Ja nawet mam jeszcze w domu dwa oryginalne komplety kluczyków od mojej nieistniejącej już 75. Po prostu jak nie potrzebuję, to nie ruszam z miejsca kluczyków, właśnie żeby uniknąc tego typu sytuacji.
Wszyscy mieszkający (edit) ze mną (/edit) wiedzą, że owe kluczyki są święte i nie można ich pod żadnym pozorem ruszac.
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
No to jestes ale super vipem , jestes prawdziwym stylem typem, dzien dobry wita sie gora z gora szczyt z szczytem...a PS Miałem jeden kluczyk... i mi zaginol nawet nie wiem jak i kiedy zdarza sie...wiec widzisz mozna go zgubic