Cytat Napisał mariwa21 Zobacz post
A jaki środek polecicie na opony żeby były czarne po myciu ? Miałem do tej pory Plaka psiukalem i gąbką wcierałem na boki opon ale to na krótką metę i nie jest taka czarna jak bym chciał.W komisach się widzi jak pucują auta i opony mają jak nowe patrząc na boki to się błyszczą jak wiecie Ma ktoś dobry środek do polecenia bo muszę kupić
Kup to http://detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=240, skuteczność jest lepsza od pozostałych sprei itd. efekt utrzymuje się w moim przypadku dwa miesiące czyli 4-5 tysięcy kilometrów, tylko nie zapomnij o aplikatorze, a i co do nakładania to w porównaniu do innych srodków też trochę trzeba się napocić, a i wspomnij na samym początku ze jesteś z Alfaholików tow tym sklepie rabat dostaniesz
Cytat Napisał alfik147 Zobacz post
Witam ja do impregnacji używam taniego atomizera 500ml K2 o nazwie "OPONA"bardzo wydajny bo w atomizerze.po zastosowaniu na oponę całą wyglada jak nowa,a przez kilka miesięcy leżakowania środek wchłonie i oponka nie jest śliska.osobiście polecam
Też tego używam, ale w opcji OPONA+ jeszcze większa puszka, pokrywam całe opony, bieżnik też, opona po takim zabiegu jest elastyczniejsza i wolniej się zużywa od leżakowania, tylko po założeniu na sezon trzeba pierwsze kilometry uważać, bo jest ślisko jak na lodzie