dzieki tym co byli szkoda ze ktos niedotarl fotki zapodam pozniej ;P
dzieki tym co byli szkoda ze ktos niedotarl fotki zapodam pozniej ;P
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
wiec w koncu kiedy sie spotykacie? W czwartki czy niedziele? Ja w Poznaniu bede 21-27 kwietnia. I gdzie.. plaza, malta?
Niestety nie ma w Poznaniu już czegoś takiego jak stały termin spotów. Na dzisiejszym były 4 auta. Dwa tygodnie temu też był spot na którym pojawiły sie inne osoby i który był w zupełnie innym miejscu. Jedyny stały termin w Poznaniu ma Alfaclub - spotykaja sie w każdy piątek na parkingu centrum handlowego KingCross Marcelin (okolice lotniska). Pozostaje Tobie sprawdzać na bieżąco, czy coś sie będzie działo.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez diodak ; 15-04-2013 o 10:22
wlasnie apropo cos sie wydarzy ;P sa dwa wnioski do obgadania spotkania raz w miesiacu albo dwa razy prosze o opinie ;P i druga sprawa ruszyl temat zlotu 2 wielkopolskiego prawdopodobny termin to koniec wakacji poczatek szkoly ;P w tej sprawie potrzebne sa chetne osoby do pomocy w organizacji zlotu bo sami z paula niedamy rady. z tego co wiem to pomorze w tymroku tez zaszczyci nas przyjazdem ;P
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
jezeli ten czwartek na termach aktualny - to mysle ze mogłbym spokojnie podjechac.
w sobote niedziele na torze poznan jest start sezony PFD - więc mozna tez jakis mini spocik wykombinować jezeli kogos tematyka interesuje.
147 powodów do zadowolenia
Kurcze w czwartek będę w Pzn na Otwarciu sezonu motocyklowego w Multikinie, ale to się pewnie skończy ok 22 :/
to jak bedzie ktos dzisiaj o 20 na termach ;D?
A do której to będzie trwało? Bo jeśli po 22 ktoś będzie to mogę podjechać w drodze do domu![]()
Ciezko mi powiedzieć ale ja raczej bede godzine i spadam ; D