Niestety w niedzielę odpadam maja bella idzie na warsztat,a co myslicie na spota w NS w przyszłą niedzielę o 18 w miasteczku galicyjskim nic konkretnego takie lużne myślenie.
Niestety w niedzielę odpadam maja bella idzie na warsztat,a co myslicie na spota w NS w przyszłą niedzielę o 18 w miasteczku galicyjskim nic konkretnego takie lużne myślenie.
Jeśli do tego NS polecielibyśmy w konwoju tak jak to było na wyjeździe do Żegociny to się piszę![]()
mogło by być![]()
Ja wtedy będę wcześniej u taty ale jak bedziecie się decydować to dogadamy co i jak oczywiście jak moja bella będzie sprawna.
- - - Updated - - -
Ja wtedy będę wcześniej u taty ale jak bedziecie się decydować to dogadamy co i jak oczywiście jak moja bella będzie sprawna.
Ok więc rozumiem że z tobą Anetko spotkamy się w Nowym Sączu np. około 17.30 na parkingu stacji paliw Petrochemii na Witosa tam na wlocie do Sącza a stamtąd pojedziemy już razem na Miasteczko Galicyjskie.
A dla reszty zainteresowanych wyjazdem do Nowego Sącza to spotykamy się na górnym parkingu Galerii Rondo o 15.40 , czekamy na maruderów do 16.00 i wyjazd.
Lista na wyjazd:
1. bumarc
2. ...
Ostatnio edytowane przez bumarc ; 12-04-2013 o 12:55
no to ja też jakby co
1. bumarc
2. micrus
3. ...
Widzę że koledzy tutaj ładnie sie organizują na 21 kwietnia w NSNapewno bedzie nas wiecej jak ostatnio!
![]()
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Koledzy spokojnie maja bella na warsztacie od wczoraj,nie wiem jeszcze kiedy będzie złożona no razie kompletowane są części.
Pani Prezes jeśli nie naprawi swojej belli na czas to miejsce się jakieś znajdzie przecież u nas![]()
Panie i panowie... kto to śmiga po Bochni czarną Brerą?